Siirry sisältöön
16.11.2020

Kaupunkimme-festivaali vie kohti kivempaa kaupunkia

Kohti kivempaa kaupunkia! Kaupunkimme-festivaali tuo uudenlaisia näkökulmia kaupunkikehittämiseen ja kutsuu mukaan kaikki halukkaat toteuttamaan omannäköistä Oulua. Koronatilanteen vuoksi festivaali järjestetään virtuaalisesti ilman liveyleisöä 18.–20.11.2020.​

Kaupunkimme-festivaali kokoaa alleen keskustelua, tekoja ja kokemuksia kestävästä kaupunkielämästä ja sen kehittämisestä oululaisella näkökulmalla. Festivaali vahvistaa kaupungissamme käytävää dialogia, etsii ratkaisuja ajankohtaisiin kaupunkielämän haasteisiin ja esittelee uusia näkökulmia kaupunkikehittämiseen yhdessä kaupunkilaisten, yhdistysten sekä julkisen ja yksityisen sektorin toimijoiden kanssa. 

Kaupunkimme-festivaali haluaa rohkaista oululaisia mukaan unelmoimaan, suunnittelemaan ja tekemään meidän kaikkien näköistä kaupunkia. Samalla lisätään ymmärrystä siitä, millainen rooli meillä jokaisella on kaupungissamme ja pohjoisessa kaupunkielämässä.

Festivaali järjestetään yhteistyössä Oulu Urban Culture ry:n, Oulu2026-hankkeen, Euroopan kestävin kulttuuripääkaupunki -hankkeen sekä Kulttuuritalo Valveen kaupunginosakulttuuritoiminnan kanssa.

https://www.urbanculture.fi/kaupunkimme 

Takaisin


Lisää ajankohtaisia uutisia

Kulttuuritalo Valve
Käyntiosoite
Hallituskatu 7
90100 Oulu
Valveen lippumyymälä
Puh. 08 5584 7575
Virastomestarit
Puh. 044 703 7501