Siirry sisältöön
05.10.2020

Luova luokka -seminaari järjestetään 19.11. – teemana mis- ja disinformaatio

Luova luokka -seminaari: Mitä kuuluu mediakasvatus?
Torstai 19.11. klo 9–15
Oulun kaupunginkirjaston Pakkalan Sali
Tapahtuma striimataan

Luova luokka -seminaari järjestetään torstaina 19.11.2020 Oulun kaupunginkirjaston Pakkalan salissa. Tapahtuma myös striimataan. Maksuton seminaari tarjoaa virikkeitä ja sisältöjä varhaiskasvatuksen, koulujen, nuorisotyön sekä kirjastoalan media- ja taidekasvatukseen.

Seminaaripäivän teemaan johdattelee mediakasvatuksen dosentti Päivi Rasi, joka esittelee muuttuvan maailman mediakasvatustekoja. Jenni Honkanen Mediakasvatusseurasta puolestaan kertoo, mitä on digihyvinvointi ja tasapainoinen digiarki. Mis- ja disinformaation teemaa avaavat Emmi Nuorgam, Teemu Hallamaa ja Johanna Vehkoo.

Lisätietoa, ohjelma ja ilmoittautuminen sivulla kulttuurivalve.fi/luovaluokka.

Pakkalan saliin voidaan ottaa rajallinen määrä yleisöä, joten varaa paikkasi ajoissa, jos olet tulossa paikanpäälle seuraamaan seminaaria. Huomaathan, että ilmoittautuminen on tehtävä myös etäosallistumiseen!

Luova luokka -seminaari järjestetään Oulun kansainvälisen lasten- ja nuortenelokuvien festivaalin yhteydessä. Seminaarin järjestämisessä ovat mukana Oulun kaupungin sivistys- ja kulttuuripalvelut, Oulun kaupunginkirjasto, Valveen elokuvakoulu, Oulun kansainvälinen lasten- ja nuortenelokuvien festivaali ja Pohjois-Suomen aluehallintovirasto.

Takaisin


Kulttuuritalo Valve
Käyntiosoite
Hallituskatu 7
90100 Oulu
Valveen lippumyymälä
Puh. 08 5584 7575
Virastomestarit
Puh. 044 703 7501