Siirry sisältöön
01.10.2020

Muurahaisia pesässä -livestriimaus ilahduttaa lapsia ja perheitä ma 5.10. klo 10!

Tulevana maanantaina 5.10. kaikissa Oulun päiväkodeissa ja kotisohvilla voidaan seurata Soivan Siilin ja Matti Patrosen Muurahaisia pesässä -esitystä maksuttomana ja kaikille avoimena livestriimauksena. Soivan Siilin ja koomikko Patrosen yhteisesityksen järjestävät yhteistyössä Oulun varhaiskasvatus ja kulttuuritalo Valve.

Striimi löytyy maanantaina ValveLiven Youtubesta osoitteessa www.youtube.com/watch?v=s_RYuWu0S1k. Tallenne on katsottavissa myös jälkeenpäin kahden viikon ajan.

Yhteistyöprojektin myötä Oulun päiväkodeissa on ennen esitystä tarkkailtu muurahaisten elämää ja puuhailtu muurahaisaiheisia asioita mm. askartelemalla ja keksimällä omia muurahaistarinoita. Näitä tuotoksia on mukana maanantain esityksessä!

Muurahaisia pesässä on Soiva Siili -lastenmusiikkiduon ja Suomen eturivin stand up -koomikoihin kuuluvan Matti Patrosen yhteisesitys, jossa on mukana Soivan Siilin musiikkia ja Matin lapsiyleisölle suunnattua tarinankerrontaa ja stand upia. Muurahaisia pesässä esitettiin ensi kerran 14.10.2018 kulttuuritalo Valveella, Oulussa. Ensiesityksensä jälkeen kolmikon hilpeä show on vieraillut päiväkodeissa, kouluissa, kirjastoissa ja kylätaloilla.

Takaisin


Lisää ajankohtaisia uutisia

Kulttuuritalo Valve
Käyntiosoite
Hallituskatu 7
90100 Oulu
Valveen lippumyymälä
Puh. 08 5584 7575
Virastomestarit
Puh. 044 703 7501