Siirry sisältöön
17.09.2020

Valveen viikonlopussa konsertoivat LempiLempi ja Mimmit!

Valvesalissa kuullaan tulevana viikonloppuna kaksi konserttia, kun LempiLempi-duo saapuu Suomen Kansanmusiikkiliiton kiertueella Ouluun (la 19.9. klo 19) ja suosittu Mimmit-yhtye vierailee Valveella esteettömällä koko perheen konsertillaan (su 20.9. klo 15).

LempiLempi
Valvesalissa lauantaina 19.9. klo 19

LempiLempi on Päivi Hirvosen (viulu, jouhikko, laulu) ja Tero Pajusen (kitara, oktaaviviulu, laulu) duo, joka improvisoi, luo uutta, kokeilee mahdottomia ja kertoo tarinoita. LempiLempi-duo saa innoituksen sävellyksiinsä ja sanoituksiinsa kansanmusiikista ja folkista, joista pyyhitään pölyt pois rohkealla näkemyksellä ja väkevällä kädellä. He uskaltavat heittäytyä tuntemattomaan ja palata sieltä jälleen tuttuun! Lisää tietoa LempiLempin konsertista löydät tapahtumakalenterista.

Mimmit
Valvesalissa sunnuntaina 20.9. klo 15

Mimmien Musiikki yhdistää -konsertti on esteetön, täysin uudenlainen koko perheen konserttikokemus, joka yhdistää tutut Mimmit-laulut, tukiviittomat, tanssit sekä laulujen tarinoita tukevat tausta-animaatiot. Konsertissa myös opetellaan viittomia ja lapset pääsevät viittomaan ja leikkimään mukana! Konsertissa kuullaan tv-sarjasta tuttuja Musapatti-lauluja sekä Mimmien hittibiisejä vuosien varrelta. Lisää tietoa Mimmien konsertista löydät tapahtumakalenterista.

Liput molempiin konsertteihin Valveen lippumyymälästä (avoinna ke–pe klo 16–19, la–su klo 15–19) ja Ticketmasterista (+toimituskulut).

Kulttuuritalo Valveen poikkeusjärjestelyistä ja turvallisuusohjeista löydät lisää tietoa tästä linkistä. Viikonlopun konserteissa Valvesalin 178 yleisöpaikasta on käytössä enintään 50 paikkaa.

Takaisin


Lisää ajankohtaisia uutisia

Kulttuuritalo Valve
Käyntiosoite
Hallituskatu 7
90100 Oulu
Valveen lippumyymälä
Puh. 08 5584 7575
Virastomestarit
Puh. 044 703 7501