Siirry sisältöön
09.09.2020

Tiistaina 6.10. Valveella avautuu Health to Organic Cafe & Deli Konstila

H2O Konstila jatkaa Valveen kahvilan hyväksi havaittuja perinteitä uudella otteella.

Terveellisiin raaka-aineisiin, vastuullisuuteen sekä itse tehtyyn luomu- ja lähiruokaan erikoistunut H2O Konstila on aluksi avoinna pääasiassa arkisin lounasaikaan, mutta siirtyy myöhemmin palvelemaan Valveen asiakkaita maanantaista sunnuntaihin laajoin aukioloajoin. Kulttuuritalo Valveen tapahtumat, festivaalit ja näyttelyt elävöittävät tuttuun tapaan kahvilan tunnelmaa, ja siellä järjestetään edelleen myös mm. suosittuja Jazzbrunsseja ja Art Goes Afterwork -tapahtumia. Ensimmäinen Jazzbrunssi on luvassa jo isänpäivänä 8.11.

Lisää tietoa H2O:n tiedotteessa:

Health to Organic Konstila avataan kulttuuritalo Valveelle lokakuussa

Terveellisiin raaka-aineisiin, vastuullisuuteen, itse tehtyyn luomuruokaan ja lähialueen tuotteisiin erikoistunut Health to Organic Cafe & Deli Konstila eli kotoisammin H2O Konstila avaa ovensa tiistaina 6.10. kulttuuritalo Valveen sydämessä, Konst O. Delin entisissä tiloissa. Aluksi H2O Konstila on avoinna vain arkisin lounasaikaan sekä joidenkin tapahtumien yhteydessä, mutta myöhemmin kahvila palvelee maanantaista sunnuntaihin laajoin aukioloajoin.

Health to Organic -kahvilat tuovat ihmisten saataville terveelliset ruoat ja välipalat, jotka hyvän maun lisäksi jättävät hyvän mielen. Kahvilassa suositaan terveellisiä ja vastuullisesti tuotettuja raaka-aineita, lähiruokaa ja luomutuotteita. Suurin osa tarjolla olevista herkuista valmistuu omassa keittiössä ja oman kondiittorin käsissä. Vaikka terveellisyys onkin nostettu yhdeksi Health to Organic Cafe & Delin teemaksi, on kahvilassa lupa myös herkutella.

H2O Konstila on kulttuurihenkinen kohtaamispaikka, jossa on luvassa monenlaista koettavaa ja elämyksiä kaikille aisteille. Kulttuuritalo Valveen tapahtumat, festivaalit ja näyttelyt elävöittävät kahvilan tunnelmaa ja tuovat aina jotain uutta asiakkaille. Kahvilassa järjestetään edelleen myös mm. suuren suosion saavuttaneita Jazzbrunsseja ja Art Goes Afterwork -tapahtumia.

Arkisin H2O Konstilassa on tarjolla maistuva buffet-lounas, jonka valikoimissa korostuvat terveelliset vaihtoehdot, vastuullisuus, luomu- ja lähituotteet sekä erilaisten ruokavalioiden huomioiminen. Erityisesti vegaaniset tuotteet ovat isossa roolissa. Myös itse tehdyt smoothiet ja chia-pudding kuuluvat valikoimiin. Juomapuolelta löytyy esim. paikallisia oluita ja luomuviinejä. Rentouttavan kahvi- tai teehetken kruunaavat oman kondiittorin tekemät makeat ja suolaiset herkut.

”Mahtavaa päästä avaamaan uusi H2O-kahvila Oulun keskustaan ja erityisesti kulttuuritalo Valveen tiloihin! Haluamme jatkaa Valveen kahvilassa hyväksi havaittuja perinteitä, ja uskon, että tuomme H2O:n myötä Valveelle myös jotain uutta laadukkaiden kahvilatuotteiden, terveellisen ruoan, lähituotteiden, itse valmistamisen ja luomuruoan muodossa. Ensimmäinen Jazzbrunssi on luvassa jo isänpäivänä 8.11.” vinkkaa Uniresta Oy:n H2O-ketjupäällikkö Hanna-Maria Kiljo.

Health to Organic Cafe & Delin verkkosivut 
Health to Organic Cafe & Deli Facebookissa

Takaisin


Lisää ajankohtaisia uutisia

Kulttuuritalo Valve
Käyntiosoite
Hallituskatu 7
90100 Oulu
Valveen lippumyymälä
Puh. 08 5584 7575
Virastomestarit
Puh. 044 703 7501