Siirry sisältöön
04.05.2020

Esiintyjiltä kaivataan ehdotuksia puistopiknikien järjestämiseen

Koronaviruksen vuoksi Oulun kaupungin kesän puistopiknikit pyritään toteuttamaan perinteisestä poikkeavalla tavalla. Esiintyjiltä etsitään nyt ehdotuksia puistopiknikien vaihtoehtoisiksi toteutustavoiksi. Esiintyjät voisivat jalkautua esimerkiksi taloyhtiöiden ja hoivakotien pihamaille parvekepiknikejä viihdyttämään. Esiintyjiä etsitään aikavälille 1.7.–16.8. Esiintyjähaku on avoinna 17.5. saakka.

Puistopiknikeihin valituille esiintyjille maksetaan toteutustavasta riippuen 200–700 euroa per toteutunut esitys tai ohjelmakokonaisuus. Esiintyjiltä edellytetään mahdollisuutta verkkolaskutukseen, mikä tarkoittaa laskutusta yhdistyksen, yrityksen tai laskutuspalvelun kautta. Laskuttavan yrityksen tulee olla YEL-vakuutettu.

Esiintyjien on mahdollista käyttää Oulun kaupungin tapahtumapalvelujen kevyttä äänentoistolaitteistoa ja/tai omaa kalustoaan.

Piknikit ovat perinteisesti keränneet muutamista kymmenistä pariin-kolmeensataan katsojaa, joten tapahtumat eivät ole luonteeltaan suuria yleisötilaisuuksia, jollaisten järjestäminen on kielletty heinäkuun loppuun saakka. Tästä huolimatta emme tässä tilanteessa halua koota ihmisiä yhteen enempää kuin on tarpeellista.

Luonnollisesti koronatilannetta seurataan tarkasti ja lopulliset ratkaisut tehdään suosituksia noudattaen.

Ehdota ohjelmasisältöäsi oheisella lomakkeella (avautuu uuteen ikkunaan)

Takaisin


Lisää ajankohtaisia uutisia

Kulttuuritalo Valve
Käyntiosoite
Hallituskatu 7
90100 Oulu
Valveen lippumyymälä
Puh. 08 5584 7575
Virastomestarit
Puh. 044 703 7501