Siirry sisältöön
19.03.2020

Lumotut sanat peruuntuu – festivaalikevään sisällöt siirtyvät vuodelle 2021

Vuoden 2020 Lumotut sanat – lasten ja nuorten sanataideviikot peruuntuu koronavirusepidemian vuoksi. Tälle keväälle suunniteltu, julkaisua vaille valmis ohjelmisto on kuitenkin tarkoitus siirtää kokonaisuudessaan keväälle 2021. Festivaalitiimi on parhaillaan yhteydessä festivaalin taiteilijoihin ja sopii tulevan vuoden yhteistyökuvioista.

Kirjallisuuden ja sanataiteen ystävien, koululaisten ja opettajien käytössä on kuitenkin tänäkin keväänä festivaalin vuosittain tuottaman kirjallisuuslähtöisen sanataidemateriaalin arkisto. Sanataideharjoitukset ovat vapaasti kaikkien käytössä ja löytyvät festivaalin verkkosivuilta: lumotutsanat.fi/sanataideharjoitukset. Toivottavasti tehtävistä on iloa etäkouluun ja hiljaiseen harrastuskevääseen!

 

Lumotut sanat – lasten ja nuorten sanataideviikot järjestetään Oulussa vuosittain huhti–kesäkuussa. Tapahtuma tuo kaupunkiin näyttelyelämyksiä, kirjailijavieraita, sanataidepajoja, tarinamatkoja, konsertteja, kirjoituskursseja, pop up -kirjakaupan – ja paljon muuta! Lumotut sanat järjestää Oulun lastenkulttuurikeskus.

Takaisin


Lisää ajankohtaisia uutisia

Kulttuuritalo Valve
Käyntiosoite
Hallituskatu 7
90100 Oulu
Valveen lippumyymälä
Puh. 08 5584 7575
Virastomestarit
Puh. 044 703 7501