Siirry sisältöön
21.05.2019

Vielä ehtii ilmoittautua 9–12-vuotiaiden sanataiteellisille kesäkursseille

Kulttuuritalo Valveen sanataidekoulun kesäkurssit järjestetään jälleen kesäkuussa. Kurssit on tarkoitettu kaikille mielikuvittelemisesta ja kirjoittamisesta pitäville 9–12-vuotiaille lapsille. Ilmoittautumisaika kursseille päättyy viikkoa ennen kurssin alkua – toimi siis pian! Kursseja järjestetään kulttuuritalo Valveen lisäksi Laivakankaan koululla sekä Yli-Iin kirjastossa.

Jäälin ja Yli-Iin kesäkursseilla lähdetään matkalle toisiin maailmoihin ja seikkaillaan arvoituksellisia polkuja ja luolastoja pitkin. Kolmen päivän kurssilla kuullaan kummia ja keksitään vielä kummempia, kirjoitetaan tavallinen tavattomaksi. Jäälissä kurssi järjestetään Laivakankaan koululla kirjaston tiloissa 3.–5.6. klo 9–15 ja Yli-Iissä kirjastolla 12.–14.6. klo 9–15.

Kulttuuritalo Valveen kurssilla päästään tutkimaan, mitä mielen liikkeet ja oudot olotilat pitävät sisällään. Lukien, leikkien, kirjoittaen ja kertoen tutustutaan muun muassa tykkäystutkijan haastavaan työnkuvaan, selvitetään surupisaroiden koostumusta ja tarkastellaan, miten rapeaksi raivokohtauksella voi paahtaa kikherneen. Keskustan kurssi järjestetään 5.–7.6. klo 9–15 Valvegallerian elämyksellisessä näyttelyssä, ja säiden salliessa tutkimusretkiä tehdään myös läheisessä kesäympäristössä. Kurssi huipentuu 7.6. Onnelin kesäiseen lukuseikkailuun Ainolan puistossa.

Kaikkien kurssien hinta on 40 €. Lisätietoa sekä linkki ilmoittautumiseen: www.lumotutsanat.fi/sanataidekurssit.

Takaisin


Lisää ajankohtaisia uutisia

Kulttuuritalo Valve
Käyntiosoite
Hallituskatu 7
90100 Oulu
Valveen lippumyymälä
Puh. 08 5584 7575
Virastomestarit
Puh. 044 703 7501