Siirry sisältöön
17.05.2019

Maksuton seminaari tarjoaa vinkkejä kirjailijoiksi haluaville 28.5. Valvesalissa

Kirjallisuusjärjestö Nuoren Voiman Liitto järjestää Oulussa ti 28.5. aloitteleville kirjailijoille ja muille kiinnostuneille suunnatun Haluatko kirjailijaksi -seminaarin. Ilmainen seminaari järjestetään klo 17-20 Kulttuuritalo Valveella, Valvesalissa ja se on osa Lumotut sanat -sanataideviikkoja.

Haluatko kirjailijaksi? -seminaarissa kuullaan kolme erilaisissa kirjallisuusalan tehtävissä vaikuttavan kirjailijan puheenvuoroa. Puheenvuorot kuullaan kirjailija Marjo Heiskaselta Kirjailijaliiton johtokunnasta, Finlandia-palkitulta kirjailija Siiri Enorannalta sekä kirjailija ja kustannustoimittaja Niina Miettiseltä. Seminaarissa puhutaan kirjailijaksi tulemisesta, kirjailijan oikeuksista ja velvollisuuksista sekä esimerkiksi kustannussopimuksen syntymisestä.

Haluatko kirjailijaksi? -tapahtuma on kaikille kiinnostuneille avoin ja ilmainen. Noudathan vapaalipun kulttuuritalo Valveen lippumyymälästä (avoinna ke–su klo 12–19).

Nuoren Voiman Liitto on valtakunnallinen kirjallisuusjärjestö, joka järjestää kirjoittajakoulutusta, kirjallisuustapahtumia, ja kustantaa Nuori Voima -kulttuurilehteä. Nuoren Voiman Liiton tavoitteena on auttaa harrastajakirjoittajia kehittymään ammattilaisiksi, muodostaa kirjallisuusalan verkostoja sekä tarjota kohtaamispaikkoja kirjailijoille ja lukijoille sekä yleisesti edistää kirjallisuuden, kirjoittajakoulutuksen ja sanataideopetuksen asemaa Suomessa.

Lisätiedot:
Anna Borgman, tuottaja
Nuoren Voiman Liitto
anna.borgman(a)nuorenvoimanliitto.fi

Takaisin


Lisää ajankohtaisia uutisia

Kulttuuritalo Valve
Käyntiosoite
Hallituskatu 7
90100 Oulu
Valveen lippumyymälä
Puh. 08 5584 7575
Virastomestarit
Puh. 044 703 7501