Siirry sisältöön
09.01.2023

10 vuotta täyttävän Flow-sirkus -esitysarjan kauden avaa Wes Pedenin Rollercoaster

Flow-sirkus -esitysarja täyttää 10 vuotta! Suosittua ja kiiteltyä Flow-sirkusta juhlitaan kevätkauden avajaisissa 31.1. klo 19 ja 4.2. klo 19 virtuoosisen jonglööri Wes Pedenin esityksellä Rollercoaster.

Rollercoaster on Wes Pedenin sooloteos, joka käsittelee vapauden ja turvallisuuden välisen tasapainon löytämistä huippumodernin pop-punk-jongleerauksen avulla. Energinen, supertaitava ja leikkisä teos on saanut inspiraationsa vuoristoradoista. Rollercoaster edustaa ehkä ainutlaatuisinta koskaan tehtyä jongleerausta. Teosta suositellaan aikuisille ja yli 8-vuotiaille lapsille. 

Useilla kansainvälisillä palkinnoilla huomioitu Wes Peden on lapsuudesta asti tutkinut painovoimaa ja mahdollisuuksia haastaa se. Hän on valmistunut Tukholman taideyliopistosta ja ammattiurallaan esiintynyt jo 25 maassa.

Lisää tietoa esityksestä löydät Flow Productuonsin sivuilta.

Flow-sirkuksen kausi jatkuu maaliskuussa tanskalaisen Rapid Eye Companyn teoksella Cul de Sac, Alankomaissa asuvan Marta&Kim-duon teoksella Our Arms Grew Together sekä suomalaisen Agit Cirkin lapsille suunnatulla teoksella Kadonnut.

 

Takaisin


Lisää ajankohtaisia uutisia

Kulttuuritalo Valve
Käyntiosoite
Hallituskatu 7
90100 Oulu
Valveen lippumyymälä
Puh. 08 5584 7575
Virastomestarit
Puh. 044 703 7501