Siirry sisältöön
07.09.2018

Oulu lupaa lapsille! – Syyskauden ohjelma & esite julkaistu

Lasten kulttuurikaupunki Oulun sloganin – Oulu lupaa lapsille – myötä oululaiset lastenkulttuuritoimijat lupaavat laadukasta lastenkulttuuria jokaiseen viikonloppuun! Loppuvuoden viikonloppupoiminnat on julkaistu verkkosivuilla www.lastenkulttuurioulu.fi, ja tuoreet flyerit ovat jaossa kulttuuritalo Valveen ja kirjastojen lisäksi mm. Oulu10:ssä, Matkailuneuvonnassa, Oulun teatterissa sekä Tietomaassa, taidemuseolla ja Pohjois-Pohjanmaan museolla. 

Syys–joulukuun viikonloppupoiminnoissa on mukana monipuolisia esityksiä aina ranskalaisesta lastensirkuksesta Kansallisbaletin Muumi-esitykseen, tapahtuma- ja teemapäiviä (mm. Akseli Klonkin 20-vuotissyntymäpäivät!) sekä festivaaleja. Tapahtumat ovat kaikille avoimia ja monet niistä myös maksuttomia.

Laajemmin ajankohtaisia tapahtumia nostetaan esiin Lasten kulttuurikaupunki Oulun Facebookissa Facebook.com/lastenkulttuurioulu. Jokaviikonloppuisten tapahtumapoimintojen lisäksi sivuilta löytyy vinkkejä oululaisista lastenkulttuurin käyntikohteista, toimijoista ja taiteen ja kulttuurin harrastusmahdollisuuksista.

 

Lasten kulttuurikaupunki Oulu kokoaa verkossa ja Facebookissa kaupungin laajaa lastenkulttuuritarjontaa yhteisen merkin alle. Kokonaisuutta koordinoidaan kulttuuritalo Valveella.

www.lastenkulttuurioulu.fi
Facebook.com/lastenkulttuurioulu

Takaisin


Lisää ajankohtaisia uutisia

Kulttuuritalo Valve
Käyntiosoite
Hallituskatu 7
90100 Oulu
Valveen lippumyymälä
Puh. 08 5584 7575
Virastomestarit
Puh. 044 703 7501