Siirry sisältöön
03.11.2022

Flow-sirkuksessa ranskalainen huippuvierailu

Flow Productionsin tuottamassa Flow-sirkus -esityssarjassa vierailee 9. ja 11.11. ranskalainen Company HMG teoksellaan 3D.

3D-teoksessa esiintyy akrobaatti ja nuorallatanssija Jonathan Guichard, joka on luonut erikoisen sirkusvälineen, kaarevan puisen laudan, johon on jännitetty vaijeri. Tämä isokokoinen, kolmiulotteinen jousenkaltainen väline keinuu, rullaa ja kääntyilee sirkustaiteilijan tanssiessa ja tasapainoillessa sen kanssa. Samalla syntyy jatkuvasti muuttuva äänimaisema, jonka toteuttamiseen myös äänisuunnittelija Mikaël Le Guillou osallistuu. Tuloksena on jännittävä, lämminhenkinen, leikkisä ja hyvin omintakeinen teos, jota yleisö pääsee seuraamaan lähietäisyydeltä. Esitys on suunnattu niin aikuisille kuin lapsille.

Jonathan Guichard on tehnyt sekä omia teoksia että esiintynyt niin perinteisissä sirkusryhmissä kuin nykysirkustuotannoissa, mm. kansainvälisesti erittäin tunnetun Yoann Bourgeoisin teoksessa. Guichard esiintyy aktiivisesti eri puolilla maailmaa. Flow-sirkuksen kuraattori Pirjo Yli-Maunula bongasi 3D -teoksen London Mime -festivaalilta kaksi vuotta sitten.

Iltaesitykset ovat Valvesalissa keskiviikkona 9.11. ja perjantaina 11.11. klo 19. Liput (25/20 €) ovat saatavilla kulttuuritalo Valveella ja Ticketmasterissa. Iltaesitysten lisäksi teosta esitetään päivänäytöksinä kuusi kertaa 8-luokkalaisille taidetestaajille. Vierailu järjestetään yhteistyössä kulttuuritalo Valveen kanssa. 

Teoksen traileri >>

Takaisin


Lisää ajankohtaisia uutisia

Kulttuuritalo Valve
Käyntiosoite
Hallituskatu 7
90100 Oulu
Valveen lippumyymälä
Puh. 08 5584 7575
Virastomestarit
Puh. 044 703 7501