Siirry sisältöön
07.05.2018

Valveen sanataidekoulun ja elokuvakoulun kesäkursseja myös Oulunsalossa, Kiimingissä, Hiukkavaarassa ja Yli-Iissä

Valveen sanataidekoulu ja elokuvakoulu järjestävät kesällä 2018 kesäleirejä lapsille ja nuorille kulttuuritalon lisäksi myös Oulunsalossa, Kiimingissä, Hiukkavaarassa ja Yli-Iissä.

9–12-vuotiaiden sanataiteellisilla kesäkursseilla taivalletaan tarinapoluilla, kirjoitetaan ja jutellaan. Kurssit on tarkoitettu kaikille kirjojen ja kirjoittamisen ystäville ja ne järjestetään kirjastoissa.

Valveen elokuvakoulun suosittu Animaatioseikkailu Animoi! -kesäleiri järjestetään tänä kesänä myös Hiukkavaaratalolla 7–9-vuotiaille. Leirillä valmistetaan oma animaatioelokuva: tehdään tarina, askarellaan hahmot, kuvataan ja järjestetään ensi-ilta.

Valveen sanataidekoulun ja elokuvakoulun kesäkurssit Oulunsalossa, Kiimingissä, Hiukkavaarassa ja Yli-Iissä:

Matkusta sanoilla
Sanataiteellinen kesäkurssi 9–12-vuotiaille
Leiri 1: 4.–6.6. klo 9–15, Yli-Iin kirjasto
Leiri 2: 13.–15.6. klo 9–15, Kiimingin kirjasto
Kuuntele kuin kuu / keksi kuin keksi / kirjoita maailma ihmeelliseksi… Sanataiteellisella kesäleirillä taivalletaan tarinapoluilla, keikutaan kirjavilla kallioilla ja ripustetaan runoja kesätuulen kainaloon. Leiri on tarkoitettu kaikille 9–12-vuotiaille kirjojen ja kirjoittamisen ystäville. Sanataideleirin kotikolo on sekä Yli-Iissä että Kiimingissä kirjasto, ja välillä sanaseikkaillaan myös ulkosalla kesäisessä lähiympäristössä.
Ilmoittautuminen osoitteessa www.lumotutsanat.fi/sanataidekurssit
Hinta: 40 €

Tarinoiden siemeniä
Sanataiteellinen kesäkurssi 9–12-vuotiaille
5.–7.6. klo 9–15, Oulunsalon kirjasto
Millaisesta maailmasta haluaisit lukea? Kenen kanssa tahtoisit lähteä seikkailuun? Mitä hänellä on taskussaan? Leirillä piirretään yhdessä suuren suuri kartta, muovataan hirviöitä ja sankareita, kirjoitetaan ja jutellaan. Leiri sopii kaikille lukemisesta ja kirjoittamisesta kiinnostuneille.
Ilmoittautuminen osoitteessa www.lumotutsanat.fi/sanataidekurssit
Hinta: 40 €

Animaatioseikkailu Animoi!
Animaatioleiri 7–9-vuotiaille
11.–14.6., ma–to klo 10–14, Hiukkavaaratalo
Osallistu SUUREEN animaatioseikkailuun ja tee unelmiesi elokuva! Leirillä valmistetaan oma animaatioelokuva, jossa seikkailevat sinun keksimäsi hahmot, oliot, örkit, sankarit ja kaikki muut tarpeelliset otukset. Kun tarina on valmis ja hahmot askarreltu, leffa kuvataan ja käsitellään tietokoneella. Sitten musa ja äänitehosteet taustalle paukkumaan ja leffa on valmis juhlalliseen ensi-iltaan.
Ilmoittautuminen www.kulttuurivalve.fi/elokuvakoulu
Hinta: 40 €

Takaisin


Lisää ajankohtaisia uutisia

Kulttuuritalo Valve
Käyntiosoite
Hallituskatu 7
90100 Oulu
Valveen lippumyymälä
Puh. 08 5584 7575
Virastomestarit
Puh. 044 703 7501