Siirry sisältöön
14.02.2022

Järjestöjen, yhdistysten ja yritysten ilmoitukset Kesäfii­likseen 3.4. mennessä

Tiedot kaupungin ja muiden toimijoiden kesällä 2022 järjestämistä lasten ja nuorten tapahtumista, leireistä, retkistä ja kursseista kootaan sähköiseen Kesäfiilis-hakukoneeseen. Lapset, nuoret ja huoltajat voivat hakea kesätoimintaa erilaisten hakuehtojen perusteella. Kesätoiminta kootaan myös yhteen tiedostoon Fiilis-sivulle, mutta erillistä taitettua sähköistä Kesäfiilis-opasta ei julkaista.

Oulussa toimivat järjestöt, yhdistykset, toimintaryhmät ja yritykset voivat ilmoittaa hakukoneeseen lapsille ja nuorille järjestämästään kesätoiminnasta. Kaikki ilmoitustekstit on toimitettava viimeistään 3.4.2022 sähköpostitse Tarja Rönkölle: tarja.ronkko(at)ouka.fi.

Ilmoitustekstin tulee olla valmiiksi julkaistavassa muodossa ja siinä tulee olla seuraavat asiat: aika ja paikka, kohderyhmä (minkä ikäisille tarkoitettu), lyhyt kuvaus kurssin/leirin sisällöstä, ilmoittautumisohje ja lisätietojen antajat sekä mahdollisen verkkosivun osoite. Kesäfiilis-toimitus pidättää oikeuden tekstien muokkaamiseen.

Kesäfiilis-toimintaa tarjotaan oululaislapsille ja -nuorille jo 44. kerran. Kesäfiiliksen hakukone aukeaa Fiilis-sivulla keskiviikkona 20.4.2022.

Uutinen on alun perin julkaistu Oulun kaupungin sivuilla >>

Takaisin


Lisää ajankohtaisia uutisia

Kulttuuritalo Valve
Käyntiosoite
Hallituskatu 7
90100 Oulu
Valveen lippumyymälä
Puh. 08 5584 7575
Virastomestarit
Puh. 044 703 7501