Siirry sisältöön
03.12.2021

Koronapassin käyttö laajenee yli 20 henkilön tilaisuuksiin

Pohjois-Suomen aluehallintoviraston päätöksen mukaisesti kulttuuritalo Valveella otetaan käyttöön koronapassi yli 20 hengen yleisötilaisuuksissa 3.12.2021 alkaen. Pääasiassa tämä koskee Valvesalin, Valvenäyttämön ja elokuvateatteri Studion yleisötilaisuuksia. Myös maskisuositus on voimassa julkisissa sisätiloissa.

Koronapassia edellytetään Valvesalissa, Valvenäyttämöllä ja elokuvateatteri Studiossa järjestettäviin yleisötilaisuuksiin kaikilta 16-vuotiailta tai sitä vanhemmilta osallistujilta 3.12. alkaen (Valvesalin osalta jo 26.11. alkaen). Kävijän on varauduttava myös todistamaan henkilöllisyytensä kuvallisella henkilöllisyystodistuksella koronapassin tarkastuksen yhteydessä.

Valveen kahvila H2O Konstilassa noudatetaan voimassa olevia ravintolarajoituksia. Ravintolassa on käytössä 75 % asiakaspaikoista, ja jokaisella asiakkaalla tulee olla istumapaikka. Kahvilassa ei ole käytössä koronapassia (kahvilassa järjestettävät tilaisuudet saattavat tehdä tähän poikkeuksen).

Tarvittaessa koronapassi on käytössä myös muissa kuin näyttämötiloissa järjestettävissä tilaisuuksissa. Seuraathan myös tapahtumanjärjestäjien omaa viestintää.

Koronapassin käytöstä ja järjestelyistä kulttuuritalo Valveella löydät lisätietoa koronaturvallisuuteen liittyvältä sivultamme.

Takaisin


Lisää ajankohtaisia uutisia

Kulttuuritalo Valve
Käyntiosoite
Hallituskatu 7
90100 Oulu
Valveen lippumyymälä
Puh. 08 5584 7575
Virastomestarit
Puh. 044 703 7501