Siirry sisältöön
18.11.2021

Poikkeusjärjestelyt Valveella 19.–21.11.

Oulussa vietetään viikonloppuna 19.–21.11. useita festivaaleja, ja Valveellakin on viikonlopun aikana mm. Oulun kansainvälisen lasten- ja nuortenelokuvien festivaalin, Lumo-valofestivaalin sekä Oulun Sarjakuvafestivaalin ohjelmaa. Valveen aulatiloissa voi syntyä ruuhkaa erityisesti Lumo-valofestivaalin ajankohtina pe 19.11. – su 21.11. klo 16–22.

Turvallisuuden lisäämiseksi ja tungoksen välttämiseksi olemme tehneet poikkeusjärjestelyjä yleisön kulkuun Valveella: Lumon aikaan sisäänkäynti Valveelle kulkee vain Hallituskadun pääovesta ja poistuminen Ojakadun ovesta. Tarvittaessa tiloissa rajoitetaan yhtäaikaisten kävijöiden määrää.

Kannustamme maskin käyttöön Valveella vieraillessa. Oulun kaupunki korostaa tällä hetkellä maskin käyttämisen tärkeyttä etenkin sellaisille henkilöille, joilla ei ole täyttä rokotesuojaa. Heille maskin käyttöä suositellaan aina julkisissa sisätiloissa liikuttaessa. Rokotettujen henkilöiden suositellaan käyttävän maskia oman harkinnan mukaan julkisissa sisätiloissa, joissa on pidemmän aikaa paljon ihmisiä lähellä toisiaan. Tällaisia tilaisuuksia ovat esimerkiksi ruuhkaiset yleisötilaisuudet.

Valveen kahvila H2O Konstila palvelee viikonloppuna klo 22 saakka! Konstilassa noudatetaan voimassa olevia ravintolarajoituksia. Ravintolassa on käytössä 75 % asiakaspaikoista, ja jokaisella asiakkaalla tulee olla istumapaikka. Jos kaikki istumapaikat ovat varattuina, kahvila ei ikävä kyllä voi ottaa enempää asiakkaita. Kahvilassa ei ole käytössä koronapassia.

Lämpimästi tervetuloa Valveelle ja tapahtumiimme!

Lisää tietoa turvallisuusjärjestelyistä kulttuuritalo Valveella löydät koronaturvallisuuteen liittyvältä sivultamme.

Takaisin


Lisää ajankohtaisia uutisia

Kulttuuritalo Valve
Käyntiosoite
Hallituskatu 7
90100 Oulu
Valveen lippumyymälä
Puh. 08 5584 7575
Virastomestarit
Puh. 044 703 7501