Siirry sisältöön
04.10.2021

ValveLivessä julkaistaan ikäihmisten toivekappaleita Rällä-duon esittämänä

Osmo Hakosalon ja Anne-Mari Kanniaisen muodostaman Rällä-duon soittamat toivekappaleet ja ikäihmisten tarinat yhdistyvät ValveLivessä julkaistavissa musiikkivideoissa.

Vanhustenviikon kunniaksi ValveLivessä julkaistaan viisi tarinallista musiikkivideota, joissa kuullaan ikäihmisiltä kerättyjä toivekappaleita kansanmusiikkiyhtye Rällä-duon esittämänä. Suomalaisten klassikkokappaleiden lisäksi videoilla kerrotaan tarinoita toivekappaleiden takaa.

Rällä-duon musiikkitervehdyksiä -videot julkaistaan osoitteessa YouTube.com/ValveLive maanantaina 4.10. Videot ovat katsottavissa vuoden ajan julkaisusta. Mukana ovat seuraavat kappaleet: Oi muistatko vielä sen virren, Potkut sain, Orvokkeja äidille, Satumaa sekä Muistoja Karpaateilta.

Rällä-duon ja kulttuuritalo Valveen yhteisessä projektissa haluttiin tuoda ikäihmisille mahdollisuus kulttuurikokemuksiin myös aikana, jossa koronapandemia on rajoittanut muun muassa esitysvierailuja palvelutaloihin. Toivekappaleet ja tarinat on kerätty oululaisissa palvelutaloissa syksyllä 2020. Projektille on suunnitteilla jatkoa, ja tavoitteena on toteuttaa myöhemmin myös konsertteja mukana olleissa palvelutaloissa.

Rällä-duo on suomalaista kansanmusiikkia ja -lauluja soittavan kansanmusiikkiyhtye Rällä-yhtyeen kahdesta jäsenestä koottu duo, joka keikkailee itsenäisesti omalla ohjelmistollaan. Duoon kuuluvat viulisti ja laulaja Osmo Hakosalo sekä haitaristi Anne-Mari Kanniainen.

Projektin taustoista voit lukea lisää artikkelista kulttuuritalo Valveen sivuilla.
Lisätietoa ValveLivestä sivulla www.valvelive.fi.

Takaisin


Lisää ajankohtaisia uutisia

Kulttuuritalo Valve
Käyntiosoite
Hallituskatu 7
90100 Oulu
Valveen lippumyymälä
Puh. 08 5584 7575
Virastomestarit
Puh. 044 703 7501