Siirry sisältöön
03.02.2021

Lastenkulttuurioulu.fi nostaa oululaista lastenkulttuurin tarjontaa parrasvaloihin – poikkeusoloissakin!

Hurraa! Lasten kulttuurikaupunki Oulun verkkosivut ovat uudistuneet

Lasten kulttuurikaupunki Oulu on oululaisten lastenkulttuurin tekijöiden yhteisviestintäkokonaisuus – kaupungin kulttuurilaitokset, useat festivaalit ja kolmannen sektorin toimijat lupaavat yhdessä, että Oulussa on tarjolla laadukasta lastenkulttuuria ympäri vuoden. Kokonaisuus ja lastenkulttuurin yhteinen palvelulupaus lanseerattiin Oulussa vuonna 2016.

Uudistuneille verkkosivuille on kerätty kattavasti tietoa niin tapahtumista, käyntikohteista, toimijoista kuin harrastusmahdollisuuksistakin. Sivu nostaa Oulun laadukasta lastenkulttuurin tarjontaa parrasvaloihin ja auttaa kävijöitä hahmottamaan Oulun laajaa lapsille suunnattua kulttuurikenttää. Sivut löytyvät osoitteesta www.lastenkulttuurioulu.fi.

Harrastusmahdollisuuksia myös virtuaalisesti

"Perinteiset lastenkulttuurin viikonloppujen tapahtumapoiminnat ovat olleet koronan takia tauolla, mutta oululaiset kulttuuritoimijat ovat tarttuneet haasteisiin ja luoneet monipuolisia tapoja osallistua toimintaan ja tapahtumiin niin etänä kuin omatoimisesti ulkosallakin”, Oulun lastenkulttuuripäällikkö Katri Tenetz kiittää.

”Lasten mahdollisuus harrastaa poikkeusaikoina ja muutenkin on puhuttanut myös mediassa viime päivinä. Toivomme että tietoa yhteen paikkaan kokoava sivustomme auttaa oululaisia perheitä löytämään kunkin omia toiveita ja tarpeita vastaavia vaihtoehtoja. Myös monet taide- ja kulttuurialan harrastustoimintaa järjestävät tahot ovat luoneet keinoja osallistua harrastuksiin kotoa käsin, mikä on tärkeää myös tasa-arvon näkökulmasta", Tenetz lisää.

Erityisesti uusituilla sivuilla kannattaa tutustua kattavaan Harrasta ja koe! -välilehteen, jossa lapsille soveltuvien harrastusten, käyntikohteiden, lastenmusiikkiyhtyeiden, festivaalien ja tapahtumakalentereiden lisäksi on listattuna myös oivallisia virtuaalisisältöjä.

Ajankohtaisia tapahtumia ja tekemistä, virtuaalivinkkejä ja harrastusmahdollisuuksia nostetaan esiin myös Lasten kulttuurikaupunki Oulun Facebook-sivulla.

Takaisin


Lisää ajankohtaisia uutisia

Kulttuuritalo Valve
Käyntiosoite
Hallituskatu 7
90100 Oulu
Valveen lippumyymälä
Puh. 08 5584 7575
Virastomestarit
Puh. 044 703 7501