Siirry sisältöön
20.01.2021

Tutkimus Kaikukortin hyvinvointivaikutuksista – haastateltavia etsitään!

Oulun ammattikorkeakoulun sosionomiopiskelijat tekevät osana opinnäytetyötään tutkimusta Kaikukortin hyvinvointivaikutuksista. Tutkimuksen tarkoituksena on selvittää Kaikukortin käyttäjien mielipiteitä kortista ja sen käytöstä sekä vaikutuksista käyttäjän kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Tutkimus toteutetaan henkilöhaastatteluina huhtikuun 2021 aikana. Haastateltavat ovat nyt haussa – lue lisää alta ja ilmoittaudu mukaan tai välitä tietoa tutkimuksesta!

Lisätietoa Kakukortista löydät Oulun kaupungin Kaikukortti-sivulta >>

Hei Sinä Kaikukortin käyttäjä!

Teemme tutkimusta Kaikukortin hyvinvointivaikutuksista ja haluaisimme kuulla juuri Sinun kokemuksistasi aiheeseen liittyen. Tutkimuksemme tarkoituksena on selvittää Kaikukortin käyttäjien mielipiteitä kortista, sen käytöstä ja siitä, onko kulttuuritapahtumiin osallistuminen vaikuttanut kortin käyttäjien kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

Olemme sosionomiopiskelijoita Oulun ammattikorkeakoulusta ja tutkimuksemme on osa opinnäytetyötämme. Teemme opinnäytetyömme yhteistyössä kulttuuritalo Valveen ja Oulun kaupungin hyvinvointipalveluiden kanssa.
Tutkimus toteutetaan henkilöhaastatteluina sovitussa paikassa Oulun alueella huhtikuussa 2021. Voimme toteuttaa haastattelun tarvittaessa myös etäyhteyksien kautta. Kestoltaan haastattelu on puolesta tunnista tuntiin ja siihen osallistuminen on täysin vapaaehtoista.

Käsittelemme kaikki haastattelua koskevat tiedot luottamuksellisesti ja anonymiteettia kunnioittaen. Nauhoitamme haastattelut ja kirjaamme ne ylös, minkä jälkeen poistamme nauhoitetun materiaalin. Tutkimustuloksia julkaistessa pidämme huolen, ettei tarkkoja ja yhdistettävissä olevia yksityisyystietoja tule julkaisussa ilmi. Valmis opinnäytetyö ja tutkimusaineisto julkaistaan vuoden 2021 lopulla.

Jos haluat kysyä lisää aiheesta, haastatteluista tai ilmoittautua haastateltavaksi, ota rohkeasti yhteyttä sähköpostitse kaikukorttitutkimus(at)gmail.com maaliskuun 31. päivään mennessä. Olemme yhteydessä henkilökohtaisesti kaikkiin viestin lähettäneisiin.

Yhteydenottoasi odottaen,
Jennika Hartikainen ja Sonja Heikkinen

Takaisin


Lisää ajankohtaisia uutisia

Kulttuuritalo Valve
Käyntiosoite
Hallituskatu 7
90100 Oulu
Valveen lippumyymälä
Puh. 08 5584 7575
Virastomestarit
Puh. 044 703 7501