Siirry sisältöön

Taideklubien taiteilijat

Tällä sivulla esittelemme Oulun taideklubitoiminnassa mukana olevat taiteilijat, jotka toimivat klubien vetäjinä.

Elina Ylisuvanto

"Olen nelikymppinen näyttelijä ja teatteripedagogi. Tykkään työskennellä eri-ikäisten ja erilaisissa elämäntilanteissa olevien ihmisten kanssa. Teen töitä ryhmälähtöisesti ja koen tärkeäksi sen, että jokainen osallistuja saa äänensä kuuluviin ja tulee nähdyksi. Haluan auttaa jokaista löytämään oman tavan ilmaista itseään."

Tatja ja Kimmo Hirvenmäki

Oululaistunut taiteilijapariskunta, joista molemmilla on parinkymmenen vuoden ammattikokemus teatterikentällä ympäri Suomen. Tatja Hirvenmäki on työskennellyt näyttelijänä muun muassa Kemin kaupunginteatterissa sekä Kansallisoopperassa. Hän on työskennellyt myös monipuolisesti teatteri-ilmaisun ja tanssin opettajana. Nykyisin hänen pääasiallinen työnsä tapahtuu sairaalaklovnerian parissa. Myös Kimmo Hirvenmäki työskentelee sairaalaklovnina. Työuraan mahtuu muun muassa viidentoista vuoden pesti Kemin kaupunginteatterissa näyttelijänä, ohjaajana ja dramaturgina, näytelmien kirjoittamista ja suomentamista sekä opetustyötä kirjoittamisen ja teatterin saralla. Kolmilapsisen perheen pyörittämisen ohella Hirvenmäillä on paljon kokemusta myös yhteisistä opetus- ja taideprojekteista.

Eerika Arposalo ja Riikka Kontio

Eerika Arposalo on tanssitaiteen maisteri, sanataideohjaaja sekä lasten joogaohjaaja. Hän tekee taidetyötä niin vastasyntyneiden, viittomakielisten kuin vuoteeseenhoivattavien kanssa.

Riikka Kontio työskentelee visuaalisen taiteen ja ihmisten parissa. Hän on ohjannut hyvinvointitaideryhmiä iäkkäille, työssäuupuville ja auttajille.

Eerika ja Riikka ovat työskennelleet yhdessä Hiirosen kodissa ja harrastavat Ullmanilaisessa uniryhmässä. "Mahdottomat asiat hoidamme heti, ihmeet kestävät kauemmin. Taiat pyynnöstä."

Toivottavasti tapaamme pian!

 

<< Palaa takaisin sivulle Taideklubit ikäihmisille

Kulttuuritalo Valve
Käyntiosoite
Hallituskatu 7
90100 Oulu
Valveen lippumyymälä
Puh. 08 5584 7575
Virastomestarit
Puh. 044 703 7501