27.09.2017
Lasten kulttuurikaupunki Oulun loppuvuoden ohjelmassa esityksiä, festivaaleja ja tapahtumapäiviä

Lasten kulttuurikaupunki Oulun sloganin – Oulu lupaa lapsille – myötä oululaiset lastenkulttuuritoimijat lupaavat laadukasta lastenkulttuuria jokaiseen viikonloppuun!

Loppuvuoden viikonloppupoiminnat löytyvät verkkosivuilta www.lastenkulttuurioulu.fi, ja syyskauden flyerit ovat jaossa mm. kaupungin kulttuurilaitoksissa sekä kirjastoissa. Syksyn viikonloppupoiminnoissa on mukana niin monipuolisia esityksiä, tapahtuma- ja teemapäiviä kuin festareiden humuakin. Tapahtumat ovat kaikille avoimia ja monet niistä myös maksuttomia. Laajemmin ajankohtaisia tapahtumia nostetaan esiin Lasten kulttuurikaupunki Oulun Facebookissa Facebook.com/lastenkulttuurioulu. Joka viikonloppuisten tapahtumapoimintojen lisäksi sivuilta löytyy vinkkejä oululaisista lastenkulttuurin käyntikohteista, toimijoista ja taiteen ja kulttuurin harrastusmahdollisuuksista.

Lasten kulttuurikaupunki Oulu kokoaa verkossa ja Facebookissa kaupungin laajaa lastenkulttuuritarjontaa yhteisen merkin alle. Kokonaisuutta koordinoidaan kulttuuritalo Valveella.