31.08.2017
Mimmit 10-v. Ystävyyskiertue poikkeaa Kiimingin Syke-talolla

Suosittu lastenmusiikkiyhtye Mimmit järjestää 10-vuotisjuhlavuoden kunniaksi syksyllä 30 konsertin Ystävyys-kiertueen ympäri Suomea.

Lasten suursuosikki Mimmit täyttää tänä vuonna 10 vuotta. Juhlavuotta vietetään teemalla Ystävyys. Mimmit on ollut jo vuosia yksi suosituimmista lastenmusiikkiyhtyeistä Suomessa. Yhtyeen 10-vuotiseen uraan mahtuu paljon; 400 konserttia Suomessa ja ulkomailla, viisi levyä, kolme omaa TV-sarjaa, 39 jaksoa animaatioita suomeksi ja englanniksi, kuusi kirjaa, kaksi tekstiilikokoelmaa, tunnuskappale Japanin suurimman tavarataloketjun kampanjaan ja 1.5 miljoona katselukertaa Youtubessa. Yhtye on saanut vuosien varrella palkintoehdokkuuksia niin Emma-, Kultainen Venla kuin Muoto-gaaloissa. Lapset voivat nauttia Mimmien musiikista ja seikkailuista myös ulkomailla. Mimmit-animaatiot on myyty 25 maahan ja lisäksi niitä voi katsoa Toongogglesin kautta englanniksi 196:ssa maassa.

”Yli 1000 suomalaista lasta osallistui Ystävyys-teemalaulun sanoittamiseen ja siksi on mukavaa kiertää nyt Suomea esittämässä tätä laulua. Mimmeille on tärkeää, että kukaan lapsi tai aikuinen ei jäisi yksin. Ystävyys-konsertissa saa halata ja tanssia ystävän kanssa”, toteaa Mimmien luoja muusikko Pauliina Lerche.

Ystävyys-juhlakonsertissa kuullaan Mimmien suosituimmat kappaleet vuosien varrelta sekä uusia Ystävyys-aiheisia lauluja. Lämminhenkisessä konsertissa tavataan niin Mimmien eläinystäviä kuin ystäviä ympäri maailmaa. Musiikin tunnelmia heijastavat upeat tausta-animaatiot, joissa laulujen tarinat heräävät eloon myös valkokankaalla. Vauhdikkaat tanssit tempaavat yleisön mukaan. Mimmit tanssittavat ja leikittävät myös yleisöä. Saa laulaa ja leikkiä mukana!

Tiistaina 19.9. klo 19 Mimmit esiintyy Kiimingin Syke-talolla. Konsertti toteutetaan yhteistyössä Valveen alueellisten kulttuuripalveluiden kanssa ja ennakkoliput ovat myynnissä nyt Valveen lipunmyynnissä, Oulu10-pisteissä sekä Ticketmasterissa. Mimmien kiertuetta rahoittavat Taiteen edistämiskeskus ja Musiikin edistämissäätiö. Syke-talon lisäksi Oulussa Mimmit esiintyy Voimala 1889:ssä.

www.mimmit.com
https://www.facebook.com/events/1065626476907911/
http://www.ticketmaster.fi/event/mimmit-ystavyys-juhlakonsertti-lippuja/214147