29.05.2015
Kiertelemättä- näyttelyopastus kokoontuu jälleen kulttuuritalo Valveella to 4.6.

Kesäkuun KIERTELEMÄTTÄ-galleriakierros Valveella vie kaikenikäiset taiteen ystävät Värinauttien Kun yö värittää -näyttelyyn ja Soivan Siilin juhlanäyttelyyn

Kulttuuritalo Valveen kesäkuun KIERTELEMÄTTÄ-galleriakierros vie kaikenikäiset taiteen ystävät elämykselliselle matkalle Valvegallerian Kun yö värittää -näyttelyyn sekä Soivan Siilin 20-vuotisjuhlanäyttelyyn Sarjakuvagalleria!an. Mukana kierroksella myös Soiva Siili -duo!

Torstaina 4.6.2015 klo 17, Valvegalleriassa ja Sarjakuvagalleria!ssa

Valvegallerian Kun yö värittää -näyttely avaa oven yön maailmaan. Värinauttien moniaistisessa näyttelyssä etsitään kadonneita värejä ja tunnustellaan sanasadetta, kohdataan varjoja ja kesytetään mörköjä yön äänien keskellä. Sana-, kuva- ja käsityötaidetta yhdistävässä näyttelyssä pääosassa ovat lasten kokemukset. Galleriakierroksella näyttelyyn tutustutaan Valveen sanataidekoulun toteuttaman elämyksellisen opastuksen avulla.

Sarjakuvagalleria!ssa juhlistetaan Soivan Siilin 20-vuotista taivalta. Juhlanäyttelyyn on koottu kuvia, ääniä, tarinoita, seikkailuja ja tunnelmia matkan varrelta. Galleriakierroksella on mukana valtionpalkittu Soiva Siili -duo, joka musisoi laulujaan matkan varrelta.

Näyttelyt ovat osa Lumotut sanat – lasten ja nuorten sanataideviikkoja. Näyttelyistä löytyy lisätietoa verkkosivuilta www.lumotutsanat.fi.

Lämpimästi tervetuloa!

KIERTELEMÄTTÄ on kaikille avoin opastettu galleriakierros kulttuuritalo Valveella aina jokaisen kuukauden ensimmäisenä torstaina klo 17. Ohjelma vaihtuu kuukausittain. Kierroksen kesto on noin 45 minuuttia, vapaa pääsy. Galleriakierrokset järjestää Pohjoinen valokuvakeskus, Oulun Sarjakuvakeskus, Oulun Taiteilijaseura sekä kulttuuritalo Valve.

Kaikkien Valveen kattojen alla sijaitsevien gallerioiden ajankohtaiset näyttelytiedot osoitteessa: http://www.kulttuurivalve.fi/sivu/fi/tapahtumat/nayttelyt/

Lisätietoja,

Pauliina Eronen
puh. 044 703 7545
sähköposti: pauliina.eronen@ouka.fi