09.04.2018 Soiva Siili duo Hiukkavaaratalolla la 14.4.

Hei ja hoi!
Soiva Siili soi,
pillittää ja kitaroi,
laulaakin voi
arvatenkin
laulun jos toisenkin.
Kuulet laulut tutut ja uudet
tuttavuudet.
Oijoi.

Soiva Siili duon konsertit Hiukkavaaratalolla
la 14.4. klo 10.30 sekä klo 12.00
Hiukkavaaratalon Pikkusali, Tahtimarssi 3
Lapsille ja aikuisille

Kyösti Salmijärvi - laulu ja kitara
Markus Lampela - laulu, pillit, huuliharppu

Liput: 5€, ennakkoon Valveen lipunmyynnistä, Oulu10-pisteistä tai
www.ticketmaster.fi

Konsertit järjestää kulttuuritalo Valve & Soiva Siili
https://www.facebook.com/events/1675063605918212/

05.04.2018 Lumotut sanat – lasten ja nuorten sanataideviikkoja vietetään 21.4.–10.6.2018

Festivaalin ohjelmisto on julkaistu ja siihen voi tutustua verkkosivulla www.lumotutsanat.fi tai festivaalin käsiohjelmassa.

Lumotut sanat -festivaali matkaa menneeseen ja kutsuu juhliin juuri nyt

Kevään sanataideviikoilla juhlitaan rakastettuja kirjoja menneisyydestä ja nostetaan esiin tuoreita tekijöitä viime vuosilta. Avajaisia vietetään lauantaina 21.4., ja siitä alkaen festivaali kutsuu kaikenikäiset kirjojen ystävät mukaan monipuoliseen ohjelmaan, joka jatkuu kesäkuulle saakka!

Lumotut sanat tuo Ouluun kaksi näyttelyä, jotka esittelevät suomalaisen kuvitustaiteen kärkinimiä klassikoista nykypäivään. Kuvitustaiteen klassikot ja Tarinoiden puisto – 18 nykykuvittajaa -näyttelyt ovat kiertäneet ympäri Suomen ja valtakunnallinen kiertue päättyy tänä keväänä Ouluun. Kuvituksista pääsee nauttimaan Lumottujen sanojen elämyksellisessä näyttelytilassa, joka rakennetaan sanataideviikkojen ajaksi Valvegalleriaan.

Lumottujen sanojen vuoden kuvittaja 2018 on taitelija Anne Vasko, jonka oma näyttely Karhu & Leijona on esillä kahvila Konst o. Delissä sanataideviikkojen ajan. Vasko saapuu vieraaksi myös festivaalin avajaisjuhliin.

Erityinen juhlapäivä on tänä keväänä äitienpäivä, jota vietetään Valveella monipuolisen ohjelman ja kahden kantaesityksen voimin kirjailija Marjatta Kurenniemen syntymän 100-vuotisjuhlan kunniaksi. Myös sanataidesunnuntait ovat tuttuun tapaan juhlapäiviä – silloin ohjelmassa on kaikille avoin näyttelyopastus ja tarinatuokio.

Viikoilla 19–22 sanataideviikot tarjoaa maksutonta ohjelmaa päiväkodeille, kouluille, iltapäiväkerhoille, oppilaitoksille ja kaikenlaisille muillekin ryhmille, kun Valvegallerian kuvitusnäyttelyissä järjestetään päivittäin tarinamatkoja, sanataidepajoja ja näyttelyopastuksia. Valveen sanataidekoulu on myös laatinut festivaalin teemakirjoihin liittyvän sanataideharjoitusmateriaalin, joka tulee verkkoon vapaasti kaikkien käytettäväksi.

www.lumotutsanat.fi / www.facebook.com/lumotutsanat / www.sanataidesanoja.fi

27.03.2018 Hiukkavaaratalon Pikkusalin vakiovuorot 2018–19 haettavissa

Hiukkavaaratalon Pikkusalin lukuvuoden 2018–2019 vakiovuorot ovat haettavissa pe 15.4. saakka. Kaikki hakemukset käsitellään toukokuun alkupuolella. Vapaamuotoinen hakemus toimitetaan yhteys- ja laskutustietoineen Hiukkavaaratalon virastomestarille osoitteeseen Virastomestarit.Hiukkavaaratalo@ouka.fi su 15.4.  mennessä.
Toimijoille on varattavissa ensisijaisesti keskiviikko-, perjantai-, lauantai- ja sunnuntai-illat. Muitakin aikoja voi toivoa. Hakemuksessa toivotaan mainittavan ensisijaisen aikatoivomuksen lisäksi vaihtoehtoinen aika.

Tilaan tutustumisen voi sopia Hiukkavaaratalon virastomestarin kanssa.

https://www.ouka.fi/oulu/hiukkavaaratalo