17.05.2017 Avoimen varhaiskasvatuksen sanataidekerho Tarinavintti ‒ syyskauden ilmoittautuminen käynnissä

Avoimen varhaiskasvatuksen sanataidekerho Tarinavintti kokoontuu Valveella myös syyskaudella 2017. Tarinavintin toiminta on maksutonta ja tarkoitettu kotihoidossa oleville 3−5-vuotiaille lapsille.

Tarinavintin leikkisä arki rakentuu kirjoista, tarinoista, runoleikeistä ja keksimisen riemusta. Toiminta pohjautuu Oulun kaupungin varhaiskasvatussuunnitelmaan ja kirjallisuuslähtöiseen sanataidekasvatukseen. Ohjaajana toimii lastentarhanopettaja Liisa Ryhänen.

Tarinavintti kokoontuu kulttuuritalo Valveen taidekasvatusta tukevassa ympäristössä. Kokoontumiset koulujen toiminta-aikoina tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin. Toimintaan ilmoittaudutaan, mutta mukaan voi hyvin tulla myös kesken lukukauden.

Avoimen varhaiskasvatuksen kerhot ovat maksuttomia ja tarkoitettuja perheille, joiden lapset eivät tarvitse kokopäiväistä hoitoa. Tarinavintin toteuttavat yhteistyössä Pikku-Ainon päiväkoti ja Valveen sanataidekoulu.

Sanataidekerho Tarinavintin toiminta-ajat
tiistai, keskiviikko ja torstai klo 9‒12

Lisätietoja Tarinavintistä:
Liisa Ryhänen
p. 050 567 8666 / liisa.ryhanen(a)ouka.fi

Lisätietoja avoimesta varhaiskasvatuksesta
& Tarinavintin ilmoittautumiset

Helinä Pykäläaho
päiväkodin johtaja, Pikku-Ainon päiväkoti
p. 050 598 8297 / helina.pykalaaho(a)ouka.fi

Avoin varhaiskasvatus Oulun kaupungin sivuilla

10.05.2017 Sisäiset maisemat -taidenäyttely avoinna Kelan talossa 9.5.–22.5.

Oulun kaupungin työllisyyspalvelujen ja Uuttamo-hankkeen (Kulttuuriosuuskunta Ilme ja kulttuuritalo Valve) yhdessä luotsaamien taideryhmien näyttely on esillä Kelan Oulun toimistossa toukokuussa. Kevään 2017 aikana syntyneissä sana- ja kuvataideteoksissa käsitellään sisäisiä ja ulkoisia maailmoja sekä kyseenalaistetaan itseä ja yhteiskuntaa.

Sisäiset maisemat -näyttely on esillä Kelan Oulun toimistossa (Sepänkatu 18) 9.5.–22.5. viraston aukioloaikoina.

 

Uuttamo on Kulttuuriosuuskunta Ilmeen sekä kulttuuritalo Valveen yhteistyöhanke, joka edistää kulttuurin ja taiteen saavutettavuutta. Uuttamo tuo taidelähtöisiä menetelmiä osaksi hyvinvointipalveluja sekä kehittämää uusia toimintamalleja kulttuuri-, sosiaali- ja terveysalan toimijoiden välille. Yksi kohderyhmistä, jolle Uuttamon soveltavan taiteen sisällöt on suunnattu, on ilman työ- tai opiskelupaikkaa olevat nuoret. Uuttamon taidetyöpajat ovat kokoontuneet kevään ajan kerran viikossa Valveella.

03.05.2017 Astrid Swanin konsertti la 6.5. PERUTTU

Astrid Swanin From the Bed and Beyond -konsertti Valvesalissa la 6.5. klo 19 on valitettavasti jouduttu perumaan sairastumisen vuoksi. Jo ostetuista lipuista voi olla yhteydessä Valveen lippumyymälään (ke–su klo 12–19, p. 08 5584 7575).