Erityislasten ja -nuorten Tuhatta ja sataa -teatteri- ja elokuvaryhmät

Kulttuuritalo Valve, Oulu-opisto ja Oulun Kehitysvammaisten Tuki ry järjestävät  SATA2 – saavutettava taideharrastus -hankkeeseen Tuhatta ja sataa pilotin, jossa kehitysvammaiset lapset ja nuoret pääsevät harrastamaan elokuvaa ja teatteria kevään 2019 aikana. Kerhot ja kurssit käynnistyvät tammikuussa ja maaliskuussa 2019. Toiminta on suunnattu yläkouluikäisille ja sitä vanhemmille lapsille ja nuorille.

ELOKUVAA TUHATTA JA SATAA

  • Erityislasten ja -nuorten tubeklubi

Onko lapsesi kiinnostunut tubettamisesta? Erityislasten ja -nuorten tubetusklubissa osallistujat pääsevät kokeilemaan tubettamista oikean tubetähden, Kaoru Kitsunen johdolla. Tubetus mahdollistaa kameran edessä esiintymisen ja itseilmaisun sekä kiinnostuksen kohteiden esittämisen joko sanoin tai sanattomasti kuvilla esittäen. Tubeklubissa on kuusi kokoontumista. Klubi huipentuu päättäjäisbileisiin, missä uudet tubetähdet saavat tubediplomit. Klubi on suunnattu yläkouluikäisille ja sitä vanhemmille.

Ajankohta: Lauantaisin 26.1.–1.3.2019 klo 15–6.30
Paikka: Kulttuuritalo Valve, Hallituskatu 7, Oulu
Hinta: maksuton
Ilmoittautuminen tubeklubiin

Lisätiedot: Tommi Nevala, p. 044 7037547, tommi.nevala(at)ouka.fi

 

  • Erityislasten ja -nuorten animaatiokerho

Erityislasten ja -nuorten elokuvakerhossa tutstutaan elokuvaan omien tunteiden ja ajatusten esittämisen sekä itseilmaisun välineenä. Elokuvakerhossa on kahdeksan kokoontumista, joiden aikana tehdään omat animaatioelokuvat sekä katsotaan elokuva Valveen elokuvateatterissa. Kerho huipentuu omien elokuvien juhlalliseen ensi-iltaan. Kerhon päätteeksi jokainen osallistuja saa elokuvantekijä-diplomin. Kerho on suunnattu yläkouluikäisille ja sitä vanhemmille.

Ajankohta: Lauantaisin 16.3.–11.5.2019 klo 13–14.30 (ei kokoontumista 20.4.)
Paikka: Kulttuuritalo Valve, Hallituskatu 7, Oulu
Hinta: maksuton
Ilmoittautuminen animaatioklubiin

Lisätiedot: Tommi Nevala, p. 044 7037547, tommi.nevala(at)ouka.fi

TEATTERIA TUHATTA JA SATAA

  • Erityislasten ja -nuorten teatterikurssi

Kurssilla tutustutaan teatterin perusteisiin teatteriharjoitteiden ja -leikkien kautta ja tehdään teatteri- ja improvisaatioharjoituksia sekä fyysistä ilmaisua rennossa ilmapiirissä. Kurssi on suunnattu nuorille. Kurssilla mukana teatteri ilmaisunopettaja Henna Holman  lisäksi taideavustaja Minna Sahlgren. Tila on esteetön.

Ajankohta: Tiistaisin 5.2.–30.4.2019
klo 16.15–17.45 (ei kokoontumista 5.3.)
Paikka: Tiernan koulu, Kasarmintie 4
Hinta: maksuton

Ilmoittautuminen ja lisätietoja:
Ilona Ruohomäki, p. 050 468 1558, ilona.ruohomaki(at)eduouka.fi