03.10.2014-05.10.2014
Irlantilaisen tanssin viikonloppukurssi
The Irish Festival of Oulu 2014
 
Irlantilainen kansantanssi on varsin suosittu osa festivaalia. Intensiivinen viikonloppukurssi tarjoaa tilaisuuden oppia irkkutanssin perusteet tai kehittää taitoja aina kilpailutasolle asti. Kurssin aikana opit jigit, reelit ja céilítanssit mukavassa ilmapiirissä. Tänä vuonna tarjoamme keskitason ja edistyneiden ryhmälle myös tilaisuuden osallistua Caitlín Nic Gabhannin ”old style”-tunnille.
Opettajina toimivat kokeneet tanssijat Nelli Sinisalo, Caitlín Nic Gabhann (Riverdance) and Anna Barriscale TCRG (Ragús).

“Old style” ja tekniikka-työpajat keskitason ja edistyneiden ryhmille
Tämän vuoden kurssi sisältää valinnaisen osuuden perjantai-iltana keskitason ja edistyneiden ryhmille: valittavana on Caitlín Nic Gabhannin opettama ”old style” –tunti tai Anna Barriscalen (os. Shalabudova) tekniikkatunti. Caitlín opettaa omaa kovakenkätyyliään, jossa on elementtejä sean nós –tanssista sekä nykykilpailutyylistä. Tyyli sopii hyvin improvisointiin ja hauskanpitoon livekeikoilla! Annan tunnilla puolestaan pureudutaan tekniikan yksityiskohtiin, ja ryhmäkoosta riippuen tanssijat voivat saada Annalta opastusta ja palautetta omien sooloaskeleiden hiomiseen. Hieno tilaisuus saada henkilökohtaista palautetta kokeneelta opettajalta!
 
Osallistumismaksu: 40€

Ryhmäkoko: 30 hlöä

Tasot: alkeet, keskitaso, edistyneet

Pe 3.10. klo 18 - 20
La 4.10. klo 14.30 - 17.30
Su 5.10. klo 11 - 14, tanssisalit 1, 2 ja 3
 
Lisätietoja ja ilmoittautumislomakkeen löydät täältä.