18.12.2015-19.12.2015
Mies joka ei osannut sanoa ei
Nuu-teatteri

Pastori Aimo Niemi palaa Amerikasta synnyinseudulleen pieneen maalaiskuntaan seurakunnan avioliittoneuvojaksi. Idyllistä maaseutua uhkaa massiivinen, Aimon lapsuudenystävän kauppias-Kaken masinoima ohitustiehanke. Kaken projektia vastustaa palavasieluinen ompelijatar Milla. Aimo ei osaa sanoa kenellekään ei, joten hyväntahtoista miestä viedään niin Kaken kuin Millankin leiriin. Naisasioissa kokematon sinkku-Aimo ei myöskään ole sopivin ehdokas aviokriisien ratkaisijaksi.

Ujo kirkonmies ajautuu itse loputtomien ihmissotkusolmujen keskelle. Häntä pyörittävät Kaken ja Millan lisäksi maalari-Renlund puolisoineen, lapsuudenrakastettu Anna, hieroja-Maija ja tätä piirittävä puutarhuri Viitanen, dekkaria kirjoittava sotilasmestari, räväkkä teinityttö ja rempseä naispoliisi.

Hyväntuulisessa sekamelskassa seilaavassa komediassa markkinavoimat ja maalaisjärki ottavat mittaa toisistaan hyvin tunnistettavalla tavalla. Suurten mullistusten keskellä lempeä tarina hengittää myös ajatonta lämpöä – ja tarjoaa niitä yksinkertaisia ja hämmentävän iättömiä hetkiä ihmissuhteitten ihmemaasta.

Ohjaus: Marko Pohjanrinne
Käsikirjoitus: Jussi Kylätasku

Kesto n. 2h sis. väliajan.

Esitykset Valvesalissa:

pe 18.12. klo 19 (perjantain esityksessä viittomakielinen tulkkaus)
la 19.12. klo 15

Liput 12/10 € Valveen lippumyymälästä

Lue lisää