23.05.2014
Nykyteatteri-ilta
Oulun lasten ja nuorten teatterifestivaali

Pe 23.5. klo 19.00-23.00, Valvenäyttämö

Antti-Juhani Manninen:  All Right klo 19
Teatteri Airopik:  Lassie Viren palaa kotiin ja Päivi lorauttaa vähän kermaa klo 21

All Right
- kivaa nukketeatteria aikuisille

All Right tarjoaa pienen kumisen keitaan, jonka reiät on paikattu Salvequick-laastarilla. Autostereot ovat jääneet yöksi päälle, ja aurinko porottaa. All Right on hyväntuulinen ohjelmallinen illanvietto, jossa kaikki on juuri sitä, miltä se näyttää. All Rightissä kaikki on oikein hyvin!

Manninen on turkulainen nukketeatteri- ja esitystaiteilija, joka on kiinnostunut työskentelemään kiinnostavien tekijöiden kanssa taiteenlajista riippumatta. Nyt mukana matkassa ovat olleet suomalaisen video- ja esitystaiteen mona lisa Anneli Nygren, kuvanveistäjä-muusikko Timo O. Nenonen, muusikko Vellu Torkko, mekaanikko Olli Suorlahti, eräs Jouni Järvenpää sekä paikallinen taiteilija Jari Kallio.

Lassie Viren palaa kotiin ja Päivi lorauttaa vähän kermaa on sarjakuvamaisen tylsästi etenevä hauska ja synkän valkea trilleri kotiinpaluusta tanssiaskelin, rytmikorvin ja nukkekäsin. Sekä avoin kertomus vihasta, vihassa elämisessä ja vihapuheista.

Lassie Viren palaa kotiin on Janne Kuustien viisiosaisen omaelämänkertatrilogian KOKO KUVASTO KOKO osa numero 2,5. Aikaisemmat osat ovat ollet: 1. Uri G, 1,5. Alla Poen, 2. Marja-Liisa H/K. Vierailun toteuttaa Teatteri Airopik (Oulu).

Liput:
All Right 12/6 €
Lassie Viren palaa kotiin 12/6 €
Yhteislippu All Right ja Lassie Viren palaa kotiin 20/10 €

Valveen lippumyymälästä ja Oulun kaupunginteatterin myyntipalvelusta

Valveen lippumyymälä avoinna ke - su klo 12 - 19, esityspäivänä myös klo 20.30 - 21.00