18.02.2014-19.02.2014
Maailmanlopusta emme muistaneet puhua
Eero Ojalan monologi

Eero Ojalan monologi Maailmanlopusta emme muistaneet puhua Oulun Ylioppilasteatterin vierailuesityksenä Valvenäyttämöllä helmikuussa!

Maailmanlopusta emme muistaneet puhua on monologiesitys, joka on koostettu palkitun runoilijan Kai Niemisen 2000-luvulla julkaistuista runokokoelmista valikoiduista teksteistä. Niemisen lämminhenkiset ja ironisen humoristiset kirjoitukset pohtivat elämisen ja olemisen peruskysymyksiä. Perspektiivi on laaja. Niissä liikutaan alkuräjähdyksestä, singulariteetista tai paralleeliaksioomasta kysymyksiin, pitäisikö tänään vaihtaa sukat, tai polttaako piipullinen vai syödä.

Esitys on huumorisävytteinen ja moniulotteinen, tekijöiden omista kokemuksista ammentava tulkinta tämän päivän henkisen hyvinvoinnin työkalujen ylitarjonnasta.
Se lähtee käyntiin hyvinvointiluentona, mutta laajenee vähitellen runollisempaan kuvaan elämästä. Teos irvailee konsulttiyhteiskunnalle, jossa asiantuntijat, suuret opettajat ja vaihtuvat julkkikset kertovat meille, kuinka meidän tulisi elää ja itsestämme ajatella.

Lue lisää

Esitykset ti 18.2. klo 19 ja ke 19.2. klo 19, Valvenäyttämö

Liput 10 / 5 € Valveen lippumyymälästä (08 5584 7575), avoinna ke - su klo 12 - 19 sekä puoli tuntia ennen tiistain esitystä