20.10.2012
Lasten lauantai
Nukketeatteri Akseli Klonk

TAITTAVAN TAITAVIA VELJEKSIÄ 4 KPL

Kesto:  20 min
Ikäsuositus: 3 - 103  -vuotiaille

Käsikirjoitus ja ohjaus: Janne Kuustie
Näyttelijä: Jouni Järvenpää
Musiikki: Mikko Karjalainen


Grimmin satuun pohjautuva väline- ja tanssiteatteriesitys.

Olipa kerran köyhä mies. Köyhällä miehellä oli köyhä vaimo. Köyhällä miehellä ja hänen köyhällä vaimollaan oli neljä poikaa, jotka olivat luonnollisesti köyhiä. Kun nämä neljä poikaa olivat kasvaneet aikuisuuden mittoihin, lähtivät he ammatinvalintaan.

La 20.10. klo 12.00, Valvenäyttämö

 

HURJAN HAUSKA AUTOKIRJA

Kesto: 35 min
Ikäsuositus: 3-103-vuotiaille

Kirjoittanut: Mauri Kunnas
Dram. & ohj: Janne Kuustie
Nuket ja lavastus: Virpi Tanskanen & Satu Wiinikka
Rooleissa: Tobias Effe, Ossi Ilano& Miira-Mari Manninen

Hurjan Hauskassa Autokirjassa nukketeatterin lajit vaihtelevat tarinoiden edetessä toiseen, kuitenkin sulautuen opettavaisiksi ja uusia ajatuksia herättäviksi näytelmän osioiksi. Mauri Kunnaksen nerokkaita jekkuja ja kuvallisia ideoita tuodaan esille näytelmässä lavastuksen, nukkien, liikkeen sekä Akseli Klonkille tyypillisen voimakkaan toiminnallisen ilmaisun kautta.

La 20.10 klo 13.00, Valvenäyttämö

NAURULOIKKI

7-107-vuotiaille, kesto 45 min

Kertomus siitä, miksi äiti nauroi ja isä ei nauranut ja molemmat olivat oikeassa. Kertomus uppokumppareista ja lapsuusmuistoista.  Kertomus naurusta ja narusta naurun ja narun keinoin. Kertomus kerrotaan uusilla kujeilla.

La 20.10.klo 14.00, ValvenäyttämöLiput 7 €/näytös, Kalevan kumppanikortilla 5 €, perhelippu 20 e (2 aikuista + 2 lasta tai 1 aikuinen + 3 lasta) Valveen lippumyymälästä, avoinna ke - su klo 12 - 19 sekä esityspäivänä klo 11.30 alkaen.

Akseli Klonkin sivuille