09.12.2011-17.12.2011
Tuoretiski
Oulun Ylioppilasteatteri

Oulun ylioppilasteatterin uudet jäsenet ovat saaneet syksyn aikana opastusta ylioppilasteatterilaiseksi muuntautumiseen. Pienryhmäharjoitteiden hedelmänä on valmistettu syksyn aikana kolme lyhytnäytelmää, jotka esitetään joulun alla yhtenä esityksenä.

Päätös

Päätös on karu, ajankohtainen ja ajatuksia herättävä kuvaus työttömyydestä, luokkataistelusta ja perheestä. Ja kissoista. Mukana myös orava laatikossa.

Lento Moskovaan myöhästyy

Myrskyn saartaman lentokentän matkustajaterminaalissa istuu joukko ihmisiä odottaen Moskovan lennon lähtöä. Lennon myöhästyessä enemmän ja enemmän, kuusi odottajista nousee kertomaan meille tarinansa. Kaikki heistä haluavat Moskovaan, mutta kaupunki merkitsee eri asioita jokaiselle heistä. Paremman kaipuu, menetetyn elämän takaisin saaminen ja suuret tunteet kaikuvat terminaalissa kun matkustajat kärsivällisesti odottavat Moskovan lentoa joka ei välttämättä koskaan pääse ilmaan.

Lento Moskovaan myöhästyy on kuudesta monologista koostuva esitys, jonka tekstit Tuoretiskin tiistain ryhmäläiset ovat itse koostaneet Anton Tsehovin näytelmäteksteistä Kolme Sisarta ja Kirsikkatarha.

Elätti

Elätti kertoo uskomattoman tarinan Urpista, joka on jo vuosia elänyt sosiaalituen varassa. Urpin elämä saa odottamattoman käänteen, kun hän vastaanottaa oudolta muukalaiselta mystisen kirjan.

Ensi-ilta pe 9.12. klo 19, Valvenäyttämö

Muut esitykset:

la 10.12., ke 14.12. (loppuunmyyty), pe 16.12. ja la 17.12, Valvenäyttämö.
Kaikki esitykset klo 19.00

Liput 5 / 3 € Valveen lippumyymälästä. 

Esitys ei sovellu alle 15-vuotiaille. Kesto n. 90 min.

OYT:n sivuille