15.09.2019
OUDANCE-festivaali: I'M LIQUID
Valvesali

Fyysisestä rohkeudesta, mielikuvituksellisuudesta ja inhimillisestä lämmöstä tunnettu Kinetic Orchestra on helsinkiläinen, vuonna 2009 perustettu valtion toiminta-avustuksella toimiva nykytanssiryhmä.
Siinä missä Kinetic Orchestran aiemmat teokset ovat tuoneet näyttämölle lapsia, eläimiä ja poliittista satiiria, ammentaa I’m Liquid kamppailulajikulttuurista tarkastellen ihmiseloa ja sen tyhjyyttä sekä oudon liikkeen kuivaa ironiaa. Teoksen nimi viittaa kamppailulajielokuvista tuttuun metaforaan kehon muuntumisesta vedeksi.
Teoksessa ovat mukana myös budolajeista tutut vyöt, joita käytetään läpi teoksen kehon painon manipulointiin. Tanssijoihin asennettu kahva keskellä vartaloa mahdollistaa toisten siirtelyn, painovoimaa uhmaavat lennot sekä liikkeellisen sinfonian virtaan antautumisen. Samalla teoksessa on alati läsnä myös toinen totuus. Teoksen musiikki luo ostoskeskuksen tunnelmaa, joka kulutuksen ja pinnallisuuden ilmentymänä on mitä mainioin inspiraation lähde ironiselle suhteelle niin omaan kuin muidenkin olemiseen.


Aika: su 15.9. klo 16

Paikka: Valvesali

Kesto: n. 45 min, esityksen jälkeen yleisökeskustelu

Liput: 15/12 € Valveen lippumyymälä ja www.ticketmaster.fi

Esityksessä käy Kaikukortti (paikkoja rajoitetusti).

www.jojo.fi/ohjelmisto