02.11.2019-10.11.2019
Flow Productions: VILLA: STAGE
Valvesali

Näyttelyn ja ulkoilmaesitysten jälkeen hypnoottinen ja vangitseva Villa-teos tulee näyttämölle marraskuussa. Villa saa kolmannen olomuotonsa näyttämöversiona, jossa ihmisen ja luonnon suhdetta kuvaava teos luo jälleen oman maailmansa.

Villa on ohjaaja-koreografi-tanssija Pirjo Yli-Maunulan, pukusuunnittelija-lavastaja Pirjo Valisen, valosuunnittelija Jukka Huitilan ja äänisuunnittelija Aake Otsalan yhteistyö.

Villa materiaalina on ollut ihmisen käytössä tuhansia vuosia. Ikivanha materiaali näyttäytyy työryhmän käsittelyssä muun muassa vastalauseena halpatuotannon epäeettisyydelle ja kertakäyttöisyydelle.

Villalla on monta sielua, monta muotoa ja monisyinen merkitys ihmiselle, mikä on ollut teoksen keskiössä alusta alkaen. Työryhmän ja katsojien yhteinen, vuoden mittainen matka villan maailmaan saa huipennuksensa talven ja kesän jälkeen uuden talven kynnyksellä. Näyttämön monumentaalinen maailma rakentuu villatoteemista, veistoksellisesta tanssista, valosta ja äänestä.

Työryhmässä ovat mukana lisäksi tanssijat Titta Court ja Milla Virtanen, kuvataiteilija Heidi Kesti ja valokuvaaja-kirjoittaja Janne-Pekka Manninen. Teoksen tuotannosta vastaa Flow Productions.

Aika: la 2.11. klo 19 (ensi-ilta), su 3.11. klo 16, ti 5.11., ke 6.11. ja to 7.11 klo 19, pe 8.11. klo 14, la 9.11. klo 19 sekä su 10.11. klo 14

Paikka: Valvesali

Liput: 20/15 € Valveen lippumyymälä ja www.ticketmaster.fi

Esityksissä käy Kaikukortti (paikkoja rajoitetusti).