15.09.2018
OuDance: ANNA KARENINA / LOPPUUNMYYTY
Valvesali

JoJo - Oulun Tanssin Keskus esittää:

Compañía Kaari & Roni Martin:
ANNA KARENINA

TERVETULOA KREIVI KARENININ TANSSIAISIIN!

Compañía Kaari & Roni Martinilla on ilo kutsua Teidät yhteiselle aterialle Kreivi Kareninin juhlapöytään! Maailmanlopun orkesteri soittaa viimeistä valssia kristallikruunujen loisteessa. Jääkoristeet sulavat tarjottimilla, karhu tanssii. Rakkaus ei meitä pelasta.

Compañía Kaari & Roni Martinin Anna Karenina pohjautuu Tolstoin klassikkoromaaniin. Keskiöön on valittu Anna Kareninan, kreivi Vronskin ja kreivi Kareninin kolmiodraama. Annan aviomiehenä, kreivi Kareninina nähdään pitkästä aikaa tanssiroolin tekevä Jorma Uotinen, Annan ja Vronskin rooleissa espanjalaistanssijat Mariana Collado ja Carlos Chamorro. Roni Martinin säveltämällä musiikilla on merkittävä rooli ryhmän ilmaisussa ja Anna Kareninan musiikissa flamenco, Tom Waits -vaikutteet ja brechtiläiset kaiut yhdistyvät hypnoottiseksi kokonaisuudeksi, joka yhdessä esiintyjien kanssa kuljettaa katsojat ryhmän teoksille leimalliseen, nyrjähtäneeseen maailmaan.

Compañia Kaari & Roni Martin on kansainvälinen taiteilijaryhmä, jolle tunnusomaista on energisyys ja suoraviivaisuus, sekä liikkeen, musiikin ja visuaalisuuden tiivis yhteys. Aktiivisesti kiertävä ryhmä on tähän mennessä esiintynyt viidessätoista maassa ja ryhmän taiteelliseen työryhmään kuuluu tanssijoiden lisäksi useita pitkän uran luoneita muusikoita ja -taiteilijoita eri maista. Live-esitysten lisäksi ryhmä tuottaa myös levytyksiä, livetaltiointeja sekä lyhytelokuvia. Ryhmän teokset ovat nykytaidetta, jotka osittain nojaavat flamencon rytmiikkaan ja muotokieleen.

Esiintyjät: Mariana Collado, Carlos Chamorro, Jorma Uotinen, Erno Haukkala, Roni Martin, Sanna Salmenkallio, Eppu Helle, Miguel Kolliander, Jukka Huitila, Kaari Martin ja Atro Kahiluoto

Koreografia: Kaari Martin yhdessä tanssijoiden kanssa

Sävellys: Roni Martin

Esitysdramaturgia: Atro Kahiluoto

Ohjaus: Martin-Martin-Kahiluoto

Valosuunnittelu ja lavastus: Jukka Huitila

Pukusuunnittelu: Erika Turunen

Maskeeraussuunnittelu: Kaisu Hölttä

Livemiksaus: Eppu Helle

Näyttämömestari: Miguel Kolliander

Pukujen toteutus: Johanna Vehmas, Ilkka Salakari ja Laura Anttila, Ateljee Hurma

Graafinen suunnittelu: Marjaana Virta

Tuotanto: Compañía Kaari & Roni Martin

 

Aika: la 15.9. klo 19 LOPPUUNMYYTY

Paikka: Valvesali

Kesto: n. 60 min

Ikäsuositus: +12

Liput: 40 euroa Valveen lippumyymälä ja www.ticketmaster.fi

 

www.jojo.fi