06.06.2018-10.06.2018
OWLA JA KADONNUT WALKIA
Valvesali

Owlan valkea kaupunki kutsuu koko perheen seikkailuun!

Kotona Tytti kokee olevansa näkymätön. Paetessaan taianomaiseen unimaailmaan Tytti kohtaa muuttuneen Owlan. Ennen niin herttainen kaupunki on nyt harmaa ja kolea. Tullissa kaikki jaetaan meihin ja toisiin, Merikoskenneidoista kaunein on kadonnut eikä Molloplaanallakaan raikaa enää Tervaporvarien päivätanssit.

Kaupunkiin saapunut Apteekkari eliksiireineen on saanut Owlan aivan sekaisin. Ystävykset Tytti, Maija ja Franz tempautuvat elämänsä seikkailuun yrittäessään pelastaa Owlan ahneen Apteekkarin kynsistä.

Löytääkö kolmikko Owlan kadonneen walkian? Mitä kummaa Apteekkari aikoo tehdä valtavalla kuumailmapallollaan? Entä mitä tapahtuu, kun Tytti palaa unimaailmastaan kotiin? Onnistuuko perhe vihdoin kohtaamaan toisensa?

Elena Vuoksiolan käsikirjoittama Owla ja kadonnut walkia kutsuu koko perheen kohtaamisten, tanssin riemun ja juurevan kansanmusiikin äärelle. Owlassa sadun taika kietoutuu suomalaiseen kansanperinteeseen ja Oulun paikallishistoriaan. Yli 90 eri-ikäistä oululaista ammattitanssijaa ja kansantanssin harrastajaa yhdistävät voimansa tässä kansantanssin suurproduktiossa.

Owla ja kadonnut walkia on itsenäinen jatko-osa vuonna 2014 kantaesitetylle Owla – tanssiseikkailulle. Owla – tanssiseikkailu palkittiin Suomen Nuorisoseurojen ja Folklandian myöntämällä Vuoden tanssiteko 2014 -tunnustuksella.

Käsikirjoitus, ohjaus: Elena Vuoksiola
Koreografia, tuotanto: Hanna Poikela
Sävellys: Erja Mesimäki
Valosuunnittelu: Mika Ryynänen

Rooleissa mm. Ella Rautamies, Jyrki Kontkanen, Anna Myllylä, Elssa Antikainen ja Anni Koponen

Mukana myös 90 oululaista, 7–77-vuotiasta kansantanssinharrastajaa nuorisoseura Vilikkaasta, Oulunsuun ja Oulunsalon nuorisoseuroista sekä Oulun ammattikorkeakoulun tanssinopettajaopiskelijoita.

 

Aika: ke 6.6. klo 19 (ensi-ilta, TÄYNNÄ), to 7.6. (TÄYNNÄ) ja pe 8.6. klo 18 (TÄYNNÄ), la 9.6. klo 14 ja 18 sekä su 10.6. klo 13 (TÄYNNÄ)

Paikka: Valvesali

Kesto: 1 h 45 min, sisältää väliajan

Liput: 15/10 €, S-etukortilla 13 € Valveen lippumyymälä ja www.ticketmaster.fi

 

www.owlatanssiseikkailu.fi