15.09.2017
OUDANCE: Antti Lahti & Gruppen Fyra: Pitkät Piuhat
Valvesali

Pitkät Piuhat on näyttämöllinen solidaarisuuden osoitus kaikille tekniikan vastuuhenkilöille, jotka rauhallisesti lukevat ohjeita, kun muut nostavat kätensä ilmaan ja alkavat käyttäytyä aggressiivisesti.

On olemassa tietty ihmistyyppi, joka osaa lähestyä laitteita oikein. He ovat niitä, jotka tulevat seisomaan koneesi viereen ja kun alat kertoa ongelmaa, se on jo korjaantunut.

On myös koulukunta, joka painaa kaikki napit pohjaan ja samaan aikaan kiroilee kovaäänisesti.

Kaikesta piti tulla helpompaa, mutta kuka ehtii perehtyä kaikkiin käyttöohjeisiin? Pitää vain toivoa parasta sillä aikaa, kun rantapallo pyörii.

Teos on taattua Gruppen Fyran tyyliä; taidokasta ja tarkkaa liikettä, pieniä elämän oivalluksia, yllättäviä käänteitä, hulvattomia hahmoja sekä viihdyttävää ja mukaansatempaavaa tanssia.

Helsinkiläinen tanssiryhmä Gruppen Fyra on perustettu vuonna 1998. Ryhmän missio on ollut saavuttaa nykytanssille uusia yleisöjä ja esiintyä erilaisissa tiloissa ja tilanteissa kuten Helsingin kaduilla, puistoissa, raitiovaunuissa, messuilla jne.  Gruppen Fyran helposti lähestyttävät ja älykkäällä huumorilla höystetyt tanssiesitykset, hulvattomat hahmot ja erikoinen liikekieli ovat olleet ryhmän menestyksen avaimia. Ryhmä tuottaa vuosittain 1-4 kantaesitystä, minkä lisäksi se tekee tilausteoksia erilaisiin juhlatilaisuuksiin ja kiertää repertuaariohjelmistollaan Suomessa sekä ulkomailla.

Aika: pe 15.9. klo 19

Paikka: Valvesali

Kesto: n. 50 min

Liput: 12 / 10 € Valveen lippumyymälästä ja www.ticketmaster.fi torstaina 3.8. alkaen

 

Esitys on osa OuDance-tanssifestivaalia.

Koko festivaalin ohjelma: www.jojo.fi/festival