09.09.2015
Cecilia Moisio: It's Not You It's Me + L.O.V.E
OuDance-festivaali

JoJo - Oulun Tanssin keskus

IT'S NOT YOU IT'S ME
Kuinka paljon olemme valmiita valehtelemaan itsellemme vain löytääksemme tien ulos? Humoristisella ja haastavalla tanssiteatterillaan maailmalla mainetta niittänyt suomalainen koreografi Cecilia Moisio tuo lavalle naisen tunteellisen murroksen partaalla. Suhteen loppuminen pakottaa hänet kohtaamaan kaikki ne syyt, joiden hän luulee hänet tähän tilanteeseen johtaneen. Hän selittää, syyttelee, vetäytyy, valehtelee ja lopulta päästää irti. Tämä rakkauden tilaa nykyajassa kommentoiva liikemonologi on oodi sitoutumiskammolle.

L.O.V.E. vie katsojan rajattoman onnen ja rakkauden tunteen maailmaan. Neljä esiintyjää hullaantuu ja villiintyy onnen tunteesta, mutta johtaako liika euforia ja ekstaasi loppujen lopuksi omaan tuhoonsa. Tämä introvertti, haavoittuvainen ja uhmakas teos luo kriittisen katseen siihen, miten me unohdamme itsemme etsiessämme rakkautta, ja miten yhteiskunta ja media vaikuttavat käyttäytymiseemme rakkaudessa.

Kesto 100min
Yleisökeskustelu

Ke 9.9. klo 19, Valvesali

Liput 15/ 12€ Valveen lippumyymälästä sekä Lippupalvelun verkkokaupasta ja toimipisteistä, joissa hintaan lisätään toimitusmaksu

Festivaalin sivuille