06.10.2013
Esteettömän tanssin iltapäivä
Tanssi-, performanssi-ja demonstraatioryhmä KUDELMA

Sunnuntaina 6.10.2013 klo 15.00 on vuorossa Esteettömän tanssin juhlaa Valvesalissa. Ohjelmisto koostuu kahdesta tanssiteoksesta: KUDELMAn DIMINUENDO–ensi-illasta, jonka on ohjannut Pauliina Lappi – Ruhanen sekä Henna Hanhinevan Tarinoita sydämen muistista.

Tanssi-, performanssi–ja demonstraatioryhmä KUDELMAn esteetön tanssiteatteriesitys DIMINUENDO on saanut alkuinnoituksensa vahvoista naistaiteilijoista. Teoksen sydämessä sykkii vahvasti sanoma esteettömästä tanssista ja taiteen voimasta. Tanssijoina ovat Johanna Aromaa, Henna Hanhineva, Ulla Kurvinen, Päivi Mettovaara, Merja Männikkö ja Minna Oikarinen. KUDELMAn taustayhteisö on Esteetön ry.

Tarinoita sydämen muistista on saanut ensi-iltansa marraskuussa 2012. Esteettömän tanssin iltapäivässä nähdään teoksesta kahden tanssijan ja kahden pyörätuolin versio. Tämä tarinoiden kudelma tuo esille liikkeen riemun ja jokaisen ainutlaatuisuuden. Teos pohtii samalla, mitä on vapaus. Tanssijoina ovat Henna Hanhineva ja Ulla Kurvinen. Musiikista vastaa saksofonisti Katariina Alalääkkölä ja puvustuksesta sekä lavastuksesta Heidi Kesti

Ohjelman kesto on noin kaksi tuntia sisältäen väliajan ja yleisökeskustelun.

Liput 10/8€ Valveen lippumyymälästä.
Ryhmäalennus 5 henkilöä yhteensä 25 €. 

Lisätietoa: www.esteetonry.fi