17.09.2010-30.09.2010
Maria Littow: Arki alkaa, oletko valmis?

Tanssitaiteilija Maria Littowilla on kolme intohimoa: tanssi, valokuvaus ja puutyöt. Hän on luonut Valveen galleriaan näyttelyn ja esityksen, joissa nämä elementit yhdistyvät. Näyttely koostuu valokuvista ja installaatiosta, ja niihin liittyy päivittäinen tanssiesitys, joita kaikkia yhdistää arjen pohdinnat ja taltioiminen.

Arki alkaa, oletko valmis?- näyttely ja tanssiteos on tulos vuoden mittaisesta projektista, jossa tarkkailun kohteena on arki; ne päivät, jolloin tuntuu ettei tapahdu mitään, mutta joiden ytimessä kaikki olennaisin kuitenkin on läsnä. Kuinka tarttua tiukemmin meneillään olevaan hetkeen?

Galleriaan on rakennettu puinen laituri, jonka ääreen voit istahtaa jakamaan arkeasi tanssijan kanssa. Vuoden kierto ja päivittäisen arjen sykli pitävät sisällään työtä, kotiaskareita ja läheisiä ihmisiä. Tanssija pohtii arjen olemusta ja tarttuu siihen yhdessä työryhmäänsä kuuluvien valosuunnittelija Jari Haavikon ja äänisuunnittelija Kari Rätyn kanssa.

Näyttely on avoinna Valvegalleriassa 17.9. - 3.10:

maanantaisin klo 10 - 20, vapaa pääsy.

tiistaista sunnuntaihin klo 10 - 17.30 vapaa pääsy, tanssiesitys klo 18.    Esityksen kesto 30 min, liput 5 €.

Tanssiesityksen liput ennakkoon ja ke - su Valveen lippumyymälästä, tiistain näytösten ovimyynti Valvegallerian ovella puoli tuntia ennen näytöksiä.