06.11.2011-27.11.2011
Liikettä Oulussa. Lasten ja nuorten valokuvanäyttely
Valvegalleria

Liikettä Oulussa – näyttelykokonaisuuden teemana on liike, liikkuminen ja liikuttuminen. Näyttelyn taustalla on Satakunnan lastenkulttuurikeskuksen keväällä 2011 järjestämä Vähäx valottaa -lasten ja nuorten valokuvafestivaali, jonne Pohjoinen valokuvakeskus ry tuotti yhteistyössä Kulttuuritalo Valveen Taiteilija koulussa hankkeen, Myllytullin yläkoulun ja Oulun lyseon lukion kanssa Liikettä Oulussa – valokuvanäyttelykokonaisuuden.

Porissa esillä olleen kokonaisuuden ohella Liikettä Oulussa – näyttelykokonaisuudessa on nähtävänä uusia Myllytullin yläkoulun ja Pöllönkankaan koulun oppilaiden valokuvia.  Näiden lisäksi Oulussa nähdään porilaisten lasten Läiskis & Loiskis – valokuvakooste, jossa kameran kanssa on liikuttu veden pinnalla, sen yllä ja alla. Toinen Porista Ouluun saapuva kokonaisuus on Eerika Lehtisen Sydämen osat, joka pyrkii koskettamaan ja liikuttamaan tunteita.

Yhteistyössä Pohjoinen valokuvakeskus, Oulun kansainvälinen lasten-ja nuortenelokuvien festivaali ja Kulttuuritalo Valve.

Avoinna joka päivä klo 10  - 20, vapaa pääsy

Lue lisää