04.10.2012-28.10.2012
Tarinametsä
Valvegalleria

Tarinametsä on toiminnallinen lapsille suunnattu näyttely. Näyttelyssä ovat läsnä taidekäsityö, muotoilu, perinne, metsän eläimet, tarinointi sekä yhteisöllisyys. Näyttelyn yhteisenä teemana ovat käsin tehty metsä ja siihen liittyvä tarina. Tarina johdattaa katsojaa eteenpäin mielikuvien metsässä, josta löytyy monenlaista katsottavaa ja koettavaa.

Haluamme lasten lisäksi kutsua näyttelyyn heidän läheisiään ikäihmisiä ja olla näin lisäämässä sukupolvien välistä yhteyttä ja kanssakäymistä.

Tarinametsä on näyttelyvieraita osallistava.  Tarinametsään liitettävissä käsityö- ja tarinapajoissa työstetään lasten omia tarinoita yhdessä lasten ja ikäihmisten kanssa. Tarinametsä on suunniteltu kuitenkin niin, että se toimii myös yksinään ilman näyttelyopasta tai pajatoimintaa. 

Tarinametsä -näyttelyssä korostuu tekijätyöryhmän moniammatillinen yhteistyö, jossa lapsen kohtaaminen taiteen keinoin moniaistillisesti on mahdollista. Näyttelyvierasta rohkaistaan luovaan prosessiin: oman tarinan ja kokemuksen työstämiseen taiteen keinoin.

Riitta Johanna Laitinen, Päivi Mikola, Marika Halme, Kiisi Isotalo.

Avoinna joka päivä klo 10 - 20, vapaa pääsy.  Sunnuntaisin satutuokio.

Lue lisää