22.04.2017
Lumotut sanat: AVAJAISJUHLA

LUMOTUT SANAT FESTIVAALIN JA UNIKUDELMIA-NÄYTTELYN AVAJAISJUHLA
la 22.4. klo 10–13
Valvegalleria ja kahvila Konst o. Deli
Vapaa pääsy

Kello kymmenen torkahdetaan juhlauneen! Lumotut sanat avaa ovensa ja kutsuu juuri sinut ihmeelliselle matkalle Unikudelmia-näyttelyn maailmaan. Näyttelyn taiteilijatiimi on valmiina kertomaan tarinansa, ja avajaisissa voi myös seurata, kuinka festivaalin vuoden 2017 kuvittaja Satu Kontinen maalaa ja viimeistelee Unikudelmien Tähtisumua. Uninen teema jatkuu kahvila Konst o. Delissä, jossa on esillä Ville ja Aino Tietäväisen kirjakuvituksia teoksesta Vain pahaa unta.

Valvesalin lämpiössä sekä Sarjakuvagalleriassa leikkikavereita odottelee puolestaan pienten sanataiteilijoiden ikioma Riimikissan kotikolo. Avajaisissa aukeaa myös festivaalin oma kirjakauppa Kirjava sekä Oulun kaupunginkirjaston pop up! Ota siis kirjastokortti mukaan ja voit lainata tai ostaa sanataideviikkojen teemakirjoja kotiin asti.

Avajaisjuhla on mukana Lasten kulttuurikaupunki Oulun ohjelmassa.

SANATAITEELLISIA TYÖPAJOJA KLO 10.30–13

Piipahda juhlahumun lomassa Valveen ala-aulaan ja kahvila Konst o. Deliin avautuviin sanataidepajoihin. Luvassa muun muassa unilankakudelmia, painajaisten reseptejä, Nukkumatin seikkailurata sekä karhujen talviunipostia.