30.08.2013-31.08.2013
WHS: Odotustila
Flow-sirkus

Nykysirkuksen klassikoksi noussut esitys kertoo kahdesta rautatieaseman odotussalin penkillä istuvasta miehestä. Jonglööri Ville Walo ja taikuri Kalle Nio yhdistävät modernissa sirkusteoksessaan jongleerauksen ja taikuuden videoprojisointeihin.

Vuonna 2002 perustetun WHS -ryhmän sirkukseen, taikuuteen ja esineteatteriin pohjautuvat teokset ovat olleet paitsi nykysirkuksen terävintä kärkeä, myös osa teatterikentän tuoreimpia uudistusvirtauksia.

WHS on kiertänyt 14 aiemmalla esityksellään yli 30 eri maassa esiintyen yli sadassa teatterissa maailman merkittävimmillä teatteri-, nukketeatteri- ja sirkusnäyttämöillä.

Pe 30.8. ja la 31.8. klo 19.00, Valvesali

Liput 20/15 € Lippupalvelun myyntipisteistä (lisäksi toimituskulut)
Ilman toimituskuluja Valveen lippumyymälästä, avoinna ke - su klo 12 - 19.

WHS:n Odotustila on osa uutta nykysirkusesityssarjaa Oulussa. Vierailusarja on nimetty Flow-sirkukseksi tuottajansa Flow Productionsin mukaan, ja sen kuratoi tanssitaiteilija Pirjo Yli-Maunula. Vuoden 2013 vierailut järjestetään yhteistyössä Oulun juhlaviikkojen, Kulttuuritalo Valveen, uuden Oulun juhlavuoden ja Oulunsalon kulttuuri-instituutin kanssa. Taiteen edistämiskeskus on tukenut hanketta taloudellisesti ja Sirkuksen tiedotuskeskus antaa taustatukea. Myös Oulun Tähtisirkus on mukana hankkeessa siten, että sen oppilaille järjestetään vierailevien taiteilijoiden vetämiä työpajoja.