14.08.2013
Cie Nuua: Lento
Flow-sirkus

Helium­ilmapallojen asuttamassa erikoisessa ja mielikuvi­tuksellisessa maailmassa kaksi jonglööriä käy dialogia niin toistensa kuin esineidensä kanssa. Tilanteet muuttuvat ab­surdeiksi, kun esiintyjät alkavatkin menettää hallitsijan ja manipuloijan roolejaan joutuen itse vuorostaan ohjailtaviksi.

Lento yhdistää esinemanipulaation, fyysisen teatterin, akro­batian ja tanssin ripauksella nukketeatteria ja taikuutta tut­kielmaksi omistamisesta, kontrollista ja vuoropuhelusta.

Teoksessa esiintyvät suomalainen Olli Vuorinen ja brasilialainen Luis Sartori do Vale.  Teos on saanut ennakkoensi-iltansa hiljattain Helsingissä, Cirko-keskuksessa ja sen ensi-ilta on Italiassa kesäkuussa.

Ke 14.8. klo 18.00, Valvesali  HUOM!  Esitys on loppuunmyyty

Liput 20/15 € Lippupalvelun myyntipisteistä (lisäksi toimituskulut)
Ilman toimituskuluja Valveen lippumyymälästä, avoinna ke - su klo 12 - 19. 

Cie Nuuan Lento käynnistää nykysirkusesitysten tuonnin Ouluun. Vierailusarja on nimetty Flow-sirkukseksi tuottajansa Flow Productionsin mukaan, ja sen kuratoi tanssitaiteilija Pirjo Yli-Maunula. Vuoden 2013 vierailut järjestetään yhteistyössä Oulun juhlaviikkojen, Kulttuuritalo Valveen, uuden Oulun juhlavuoden ja Oulunsalon kulttuuri-instituutin kanssa. Taiteen edistämiskeskus on tukenut hanketta taloudellisesti ja Sirkuksen tiedotuskeskus antaa taustatukea. Myös Oulun Tähtisirkus on mukana hankkeessa siten, että sen oppilaille järjestetään vierailevien taiteilijoiden vetämiä työpajoja.