04.05.2012-09.05.2012
Slam Daniels ja Neil Edward Valveella

Katutaideteos Kulttuuritalo Valveelle

Maailmankuulut brittiläiset katutaiteilijat Neil Edward ja Slam Daniels työskentelevät Oulussa lauantaista keskiviikkoon 5.-9.5.2012. Teos tulee Valveen aulan isolle sisäseinälle, joka näkyy ulos Hallituskadulle.

Katutaiteilun edistymistä voi seurata paikan päällä Hallituskadun puolelta ison ikkunan takaa. Valveen elokuvakoulu  dokumentoi Edwardin ja Danielsin työskentelyn. Teoksen valmistumista voi seurata myös verkossa Valveen Facebook-sivulla  https://www.facebook.com/pages/Kulttuuritalo-Valve/96706914971.

Katutaiteilu Oulussa alkaa perjantaina 4.5. klo 16 Danielsin ja Edwardin vetämillä työpajoilla Meri-Toppilan Kulttuurisiilolla. Päivittäiset katutaide-työpajat Toppilassa toteutetaan yhteistyössä Kulttuurivoimala ry:n ja  Oulun kulttuuri- ja tapahtumayksikön kanssa. Oulun kulttuuri- ja tapahtumayksikkö koordinoi ja järjestää oululaista katukuvaa piristäviä katutaidetapahtumia vuoden 2012 aikana.

Tervetuloa seuraamaan Neil Edwardin ja Slam Danielsin päivittäistä työskentelyä la-ke 5.-9.5. Valveelle

(la - ma klo 10-15, ti klo 10 alkaen iltaan saakka)

 

Valmiin teoksen julkistamistilaisuus on keskiviikkona 9.5. klo 14 Kulttuuritalo Valveen aulassa

Julkistamistilaisuudessa ovat paikalla itse katutaiteilijat, Kulttuuritalo Valveen sekä kulttuuri- ja tapahtumayksikön edustajat.

Tervetuloa!


 

Katutaiteilijat Neil Edward ja Slam Daniels

 

Fotorealistisia katutaideteoksia toteuttavat Neil Edward ja Slam Daniels ylläpitävät De5sign4 nimistä yritystä, joka tekee muun muassa isoja seinämaalauksia Converselle, Nikelle, Reebokille, Nokialle, Nissanille ja Mercedes-Benzille. Lisäksi De5ign4 järjestää paljon nuorille suunnattuja työpajoja ja yhteisötaiteellisia projekteja eri puolilla Iso-Britanniaa. 

Neil Edward ja Slam Daniels ovat tehneet yhteisiä projekteja jo kolmen vuoden ajan. Heidän näyttelyitään ja projekteja on järjestetty eri puolilla maapalloa San Franciscosta Tokioon, Berliiniin, Portoon ja Gambiaan. Edwardin ja Danielsin projekteja ja töitä on ollut esillä myös eri puolilla Britanniaa. London's Frieze Week's tapahtumassa heillä oli töitä esillä yhdessä  Banksyn, Ben Einen ja D*Face taiteilijoiden kanssa.

 

De5ign4 http://www.de5ign4.com/