21.08.2014-22.08.2014
Salla Hakanpää: Pinta
Flow-sirkus & Oulun Juhlaviikot

Nykysirkussarja Flow-sirkuksen huippuvierailuna nähdään ilma-akrobaatti Salla Hakanpään Pinta. Hakanpään sooloesitys vertikaaliköydellä luo taianomaisia kuvia painottomuudesta ja heijastuksia, jotka läikkyvät katsojan iholle. Teoksen on ohjannut Ville Walo.

Pinta kiehtoo outoudellaan ja on hurmannut sekä katsojat että kriitikot. Viime vuoden lokakuussa ensi-iltansa saanut esitys on saanut kiittävät arviot esimerkiksi Helsingin Sanomien toimittaja Jussi Tossavaiselta: ”Hakanpään ja Walon Pinta on täydellisesti mietitty ja hiottu timantti, ehkä erikoisin ja omaperäisin näkemäni esitys köydellä.” (HS 1.11.2013)

Esitys jatkaa vuonna 2013 käynnistynyttä nykysirkuksen vierailuesityssarja. Flow-sirkusta tuottaa Flow Productions yhteistyössä Kulttuuritalo Valveen, Oulun musiikkijuhlien, Lasten ja nuorten teatterifestivaalin ja Oulun juhlaviikkojen kanssa. Sarjaa kuratoi taiteilijaprofessori Pirjo Yli-Maunula.

To 21.8. klo 19.00
Pe 22.8. klo 14.00, Valvesali

Liput: Ennakkoon Lippupalvelusta 20€ / 15€ (+ Lippupalvelun toimitusmaksu 2,50€).
Ilman toimitusmaksua lipun voi ostaa kulttuuritalo Valveen lippumyymälästä ja Oulu10-palvelupisteistä (Torikatu 10 sekä Oulunsalon, Kiimingin, Yli-Iin, Haukiputaan ja Yli-Kiimingin palvelupisteet).