28.01.2017
Perhekino
Konst o. Deli

Perhekino – elokuvailoa koko perheelle

Perhekino muuttaa Valveen Konst o. Delin koko perheen rennoksi leffakaffilaksi! Tammikuun talvilauantaina Konst o. Delin valtaa koko perheen elokuvatuokio, jolloin kulttuuritalon kahvilassa voi katsella elokuvia aurinko- ja säkkituoleissa mukavasti istuskellen.

 Ensimmäisessä Perhekino-tapahtumassa esitetään valloittava eurooppalaisten lyhytelokuvien sarja, jossa ovat mukana mm. hulvattomat Nappaa se!- (Ranska 2015) ja Koala ulkoavaruudessa- (Sveitsi 2014) elokuvat sekä unenomainen Yön sirkus -elokuva (Slovakia 2015). Lisäksi nähdään lasten itse tekemiä, Oulun kansainvälisellä lasten- ja nuortenelokuvien festivaalilla palkittuja Oskari-kilpailun voittajaelokuvia. Esitettävät elokuvat soveltuvat yli 3-vuotiaille mutta kiinnostavat varmasti vielä kouluikäisiäkin. 

Elokuvien lomassa Valveen elokuvakoulun opettajat kertovat elokuvan tekemisestä ja harrastamisesta ja johdattelevat elokuvien teemoihin.

Perhekino-tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton. Mukaan voi ottaa oman viltin tai tyynyn, jonka päällä istua. Kahvila on avoinna ja sen valikoimasta löytyy sopivaa leffanaposteltavaa ja -evästä. Perhekinon järjestävät yhteistyössä Konst o. Deli, Oulun Elokuvakeskus, Oulun lasten- ja nuortenelokuvien festivaali sekä Valveen elokuvakoulu.

Perhekino, la 28.1. klo 14.30–16.00

Konst o. Deli (kulttuuritalo Valve), Hallituskatu 7

 

Lisätietoja: Tommi Nevala: tommi.nevala@ouka.fi / p. 044 703 7547

 Tapahtuma on mukana Lasten kulttuurikaupunki Oulun ohjelmassa (www.lastenkulttuurioulu.fi).

 

www.konstodeli.fi
www.oulunelokuvakeskus.fi
www.oulunelokuvakeskus.fi/lef
www.kulttuurivalve.fi/elokuvakoulu