07.11.2010
Plan B
Vinokino 2010

Marco BergerArgentiina 2009  103 min  K15

 

    Brunon tyttöystävä jättää hänet. Vaikka he vapaan suhteen merkeissä näkevätkin toisiaan vielä silloin tällöin, on Lauralla jo uusi mies, Pablo. Suloinen kosto mielessään Bruno päättää keplotella itsensä Pablon ystäväksi ja erottaa onnellisen parin toisistaan, ehkä esittelemällä Pablolle jonkun toisen naisen. Samalla kuntosalilla käyvät miehet tutustuvat Brunon aloitteesta, ja pian heistä tuleekin hyvät ystävät.

Ystävyys, jonka oli tarkoitus olla vain salajuoni, kehittyy käänteiden kautta oikeasti syväksi ja tärkeäksi ihmissuhteeksi. Ei aikaakaan kun miesten välille alkaa kehittyä myös käsin kosketeltavaa jännitystä. Tämä luo väkisinkin tilanteita, joissa aluksi huumorin sekä kokeilunhalun ja myöhemmin asian myöntämisen kautta miehet avautuvat suhteensa luonteen toiselle vaihtoehdolle. Bruno suhtautuu tunteisiinsa avoimesti, kun taas Pablo yrittää pitää yllä normaaleja ystävyyden rajoja ja järkeistää tilannetta, vaikka samaan aikaan onkin hämmentynyt.

Festarimenestystä niittänyt Plan B on sydämellinen tarina ystävyksistä, joiden suhde muuttuu molempien yllätykseksi romanttiseksi.

Su 7.11. klo 20, elokuvateatteri Studio

Liput 7 €, SETA:n jäsenkortilla 4 €

Vinokinon sivuille