05.11.2010
Too Much Pussy!
Vinokino 2010

Emilie Jouvet ym.,  Ranska - Saksa 2010  80 min  K18

Kuvitelkaa maailma, jossa kaduilla strippaaminen on voimaannuttavaa, oman kohdunkaulan julkinen esitteleminen poliittisesti oikeamielinen teko, kaikenlaisesta seksistä keskusteleminen vapaata ja sallittua. Kuvitelkaa tällainen mielentila, jonka toteutuminen on hyvinkin mahdollista.

Too much pussy! - Feminist sluts in Queer X show luonnehtii itseään queeriksi manifestiksi, joka käsittelee feminismiä, seksiä, taidetta ja kasvatusta. Elokuva matkaa road movie -henkisesti taiteilijoiden yhteisen Queer X show'n mukana Euroopan halki kesällä 2009. Seitsemän naista muodostaa omaperäisen joukon, joka herättää hämmennystä minne meneekin. He eivät kuitenkaan pidä hämmennystä negatiivisena asiana, vaan lumoavat ihmisiä kummallisilla ja kiihottavilla esityksillään, musiikillaan ja huumorillaan. Nämä naiset ovat upeita ja erittäin queerejä, ja heidän sanomansa on hyvin sex-positive.

Too much pussy! on tietyllä tapaa jatkumoa viime vuonna Vinokinossa esitetylle Travel queeries -dokumentille, mutta on huomattavasti räväkämpi ja sekoittaa dokumentin ja fiktion rajoja kiinnostavasti. Too much pussy! on erinomainen esimerkki siitä, mitä kaikkea vapaus voi olla.

Pe 5.11. klo 20, elokuvateatteri Studio

Liput 7 €, SETA:n jäsenkortilla 4 €

Vinokinon sivuille