Tahkokankaalla Diandraa lämppäämässä

Pekka ja Merja infopisteellä.

Taiteilijat ja kulttuurikuriirit jalkautuivat torstaina 13.6. Tahkokankaan toimintakeskuksen perinteiseen kesäjuhlaan. Saimme järjestäjiltä toiveen suunnitella pienimuotoisen esityksen, joka toisi hankettamme tutuksi Tahkiksen asiakaskunnalle ja ehkä lämmittelisi konserttiyleisöä illan pääesiintyjää varten.

Valmistelimme tanssillisen koreografian, joka sai ainakin esittäjiltään veren kiertämään afrikkalaisten rytmien siivittämänä. Ilta-auringon meitä helliessä runsaslukuinen kesäjuhlakansa innostui tanssiin mukaan jopa yli odotusten!

 

Yleisökin innostui tanssimaan.

 

Lavalla Virve, Henna, Minna ja Merja.


Yleisö oli mukana iloisella fiiliksellä, ja liikkeenä toteutettu D-I-A-N-D-R-A –huudatus oli varsin toimiva - saatiinpa tällä itse artistikin lavalle. Myös Didi tykkäsi showstamme, ainakin pystyyn nostetusta peukalosta ja hymystä päätellen.

Samaan aikaan sivummalla, hellyttävien kaverikoirien ja jännittävän onnenpyörän lähettyvillä, pitivät hankkeen infopöytää pystyssä Heidi ja Pekka. Olimme tuoneet mukanamme Taiteilijat ja kulttuurikuriirit-pinssejä ja karkkeja jaettavaksi, sekä Elämän matkalaukun tutkittavaksi. Pinssit loppuivat alta aikayksikön, ja karkitkin katosivat parempiin suihin. Elämän matkalaukku sai juhlijat muistelemaan omia nukkejaan sekä nallejaan, ja maita, joissa on joskus käynyt. Nukke sai nimen Onerva ja nalle nimen Hupi.

Tästä kesäjuhlasta meidän muistojen matkalaukkuumme jäi monta hymyä, iloa ja hyvää mieltä.

-Minna

 

 Tahkiksen letkeää kesäpäivää.

 

 Kuvat Heidi Risto